صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تلاش ژاپن برای پیدا کردن جایگزین نفت ایران

کد خبر: ۸۲۵۹۰۷
| |
3771 بازدید

منابع آگاه اعلام کردند: شرکت «فوجی اویل» ژاپن ۲ میلیون بشکه نفت از کشور‌های منطقه خاورمیانه خریداری کرده و تلاش می‌کند با خرید بیشتر جایگزینی برای نفت ایران پیدا کند.

به گزارش فارس به نقل از رویترز، چند منابع آگاه اعلام کردند: شرکت پالایشگاهی «فوجی اویل» ژاپن ۲ میلیون بشکه از طریق مناقصه ۲ میلیون بشکه نفت از منطقه خاورمیانه خریداری کرده و تلاش می‌کند تا با خرید بیشتر جایگزینی برای نفت ایران پیدا کند.

شرکت فوجی اویل ژاپن یک میلیون بشکه نفت عرب مدیوم را با تخفیف ۱۵ سنت در بشکه و یک میلیون بشکه نفت قطر را با تخفیف ۵۰ الی ۷۰ سنت خریداری کرده است.

این شرکت پالایشگاهی همچنین برای خرید نفت آپرزاکوم از طریق مناقصه شرکت کرده که این مناقصه امروز پنج‌شنبه بسته می‌شود.

منابع آگاه اعلام کردند شرکت فوجی اویل همانند دیگر شرکت‌های ژاپنی به دنبال این است که از ماه اکتبر خرید نفت از ایران را متوقف کند چرا که تحریم‌های نفتی آمریکا از ماه نوامبر اجرایی خواهد شد.

یکی از این منابع آگاه اعلام کرد: شرکت‌های بیمه، بانک‌ها و همچنین شرکت‌های کشتیرانی برای انجام روابط تجاری با ایران تمایلی ندارند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار