ته چین؛

دستور پخت میگو با کینوآ

کد خبر: ۸۲۳۴۷۷
تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۳۹۷ - ۲۳:۳۰ 08 August 2018
تعداد بازدید : 278

مواد لازم:
یک پیمانه کینوآ
دو پیمانه آب سبزیجات یا آب
یک مشت برگه گوجه فرنگی
چهار عدد انجیر
چهار عدد میگو
یک مشت بادام زمینی
شابانک(راکت)
ساقه نخود(بیبی پیشوت)

 

بازدید 3622
در این ویدیو دیمون برنت یک تاجر آثار هنری اقدام به درست کردن غذایی سالم ولی لذیذ می‌کند. او کینوآ را همراه با میگو و بادام زمینی و برگه گوجه فرنگی سرو می‌کند و در کنار غذای اصلی، یک سالاد خوشمزه متشکل از انجیر، شابانک و ساقه نخود که آغشته به روغن زیتون و سرکه بالزامیک است را فراهم می‌کند.
اشتراک گذاری