صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

سازمان ملل خواستار آزادی فعالان مدنی عربستانی شد

دفتر حقوق بشر سازمان ملل از عربستان خواست همه فعالان مدنی این کشور که اخیرا به زندان افتاده اند را آزاد کند.
کد خبر: ۸۲۱۶۶۵
| |
1427 بازدید

دفتر حقوق بشر سازمان ملل از عربستان خواست همه فعالان مدنی این کشور که اخیرا به زندان افتاده اند را آزاد کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از «الحره»، دفتر حقوق بشر وابسته به سازمان ملل از عربستان خواست تمام فعالان مدنی از جمله «لجین الهذلول» را آزاد کند.

«راوینا شامداسانی» سخنگوی دفتر حقوق بشر سازمان ملل از ژنو گفت که به نظر می رسد اصلاحات در زمینه حقوق مدنی و سیاسی در عربستان هنوز رخ نداده است.

«هتون الفاسی» هم یکی دیگر از زندانیانی است که به دلیل دفاع از حقوق زنان ماه گذشته بازداشت شده است.

عربستان ضمن بازداشت تعداد زیادی از فعالان سیاسی، مذهبی و مدنی، این افراد را به همکاری با جریان های خارجی و کشورهای دشمن عربستان متهم کرده است.

سازمان عفو بین الملل هم اخیرا از «جرمی هانت» وزیر خارجه بریتانیا خواسته برای آزادی فعالان مدنی عربستانی در این پرونده ورود کند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟