ته چین؛

طرز تهیه کباب گوشت بره با ادویه‌جات

کد خبر: ۸۲۰۶۷۰
تاریخ انتشار: ۰۷ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۷:۲۴ 29 July 2018
تعداد بازدید : 7547

مواد لازم:
دو عدد راسته گوسفند
دو قاشق چایخوری پاپریکا دودی
یک قاشق چایخوری زیره
یک قاشق چایخوری پودر گشنیز
یک قاشق چایخوری جعفری تازه خرد شده
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
پوست و آب یک پرتغال
نمک و فلفل به مقدار دلخواه

بازدید 22899
در این دستور پخت با کباب بره ادوبو آشنا می‌شوید که روش اسپانیایی خواباندن گوشت در سس با ادویه است. در این دستور پخت از ادویه های تند همراه با آب پرتغال برای ملایم کردن طعم آن استفاده می شود.
اشتراک گذاری