رادیو فرانسه : کلوتید بدهید؛کاکاوند ببرید
بخش فارسی رادیو فرانسه در سایت خبری خود نوشت:
رامین مهمان پرست، سخنگوی وزارت خارجه ایران امروز سه شنبه گفت " او ( مجید کاکاوند)علیرغم بیگناه بودنش، در دادگاه محاکمه می شود. ما این اقدام فرانسه را که تحت فشار آمریکا انجام می گیرد، محکوم می کنیم."
سخنگوی وزارت خارجه ایران افزود: " فرانسه باید هرچه زود تر او را آزاد کند."
مجید کاکاوند، مهندس ایرانی، ماه مارس گذشته بدلیل تخطی از تحریم های بازرگانی اعمال شده از جانب آمریکا علیه ایران، در فرودگاهی در فرانسه بازداشت شد.
قرار است مقامات قضایی فرانسه روز 17 فوریه، درباره تقاضای دولت آمریکا از دولت فرانسه برای تحویلدهی مجید کاکاوند به مقامات آمریکایی، اظهار نظر کنند.
مقامات قضایی آمریکا مجید کاکاوند را متهم کرده اند که از طریق یک شرکت مالیزیایی، قطعات الکترونیک و یا ابزار اندازه گیری را از شرکتهای آمریکایی در نیو جرسی، آلاباما و کالیفورنی خریداری و بطور غیر قانونی از طریق مالیزیا به ایران صادر کرده است.
نام مجید کاکاوند در فرانسه هنگامی نام بر سر زبانها افتاد که شایعاتی در مورد امکان تبادله وی با کلوتیلد رایس، دانشگاهی جوان فرانسوی که بجرم شرکت در تظاهرات مخالفان دولت ایران در این کشور تحت محاکمه است، پخش شد. مقامات فرانسوی و ایرانی، هرگونه امکان تبادله میان این دو را، رد کرده اند.
با این حال، ماری لور بونالدی-نوت، یک تن از وکلای مدافع مجید کاکاوند به خبرگزاری فرانسه گفت که قضیه کلوتیلد رایس، مساله مجید کاکاوند را پیچیده ساخته است.
اظهارات سخنگوی وزارت خارجه ایران در حالی صورت می گیرد که آخرین جلسه دادگاه کلوتیلد رایس سه روز پیش در تهران برگزار شد. قرار است حکم دادگاه در مورد وی تا پایان این هفته اعلام گردد.
یک فرد بیگناه را گرفتند و می خواهند معاوضه کنند






