صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

جوکی که سرپرست استقلال درباره ترانسفرنورافکن گفت

کد خبر: ۸۲۰۱۸۲
| |
2805 بازدید

سرپرست باشگاه استقلال در مورد نحوه قراردادهای بازیکنان این تیم و اینکه بسیاری از آنها بندهایی در قراردادهای خود دارند که می‌توانند به راحتی از باشگاه استقلال جدا شوند دست به افشاگری زد.

به گزارش تابناک ورزشی، فتحی درباره قراردادهای قبلی توفیقی و افتخاری با بازیکنان گفت: قرار نیست از گذشته صحبت کنیم اما متاسفانه قراردادها به نحوی بسته شود که بازیکن به راحتی می‌تواند جدا شود. اولین کاری که انجام دادم این بود که کارگروهی تشکیل دادم تا به قراردادها رسیدگی شود و حرفه‌ای شود. اینکه امید نورافکن از رده نونهالان در باشگاه استقلال بازی کند و بعد با پرداخت 50 هزار دلار به راحتی از استقلال جدا شود یک جوک است!

فتحی درباره آخرین وضعیت اللهیار صیادمنش و اینکه باشگاه ساپیا مدعی است این بازیکن با آنها قرارداد دارد گفت: من مدارک این بازیکن را نگاه کردم. صیادمنش از باشگاه‌های قبلی خود برگه فسخ قرارداد دارد ضمن اینکه ما هم مبلغی را به باشگاه دوم صیادمنش پرداخت کرده‌ و بازیکن را از این طریق به خدمت گرفتیم. من به موضوع باشگاه سایپا دقت نکرد‌ه‌ام و این باشگاه هم تا این لحظه در این خصوص صحبتی با من نداشته است.

 

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟