قتل پسر نوجوان برسر چند گردو

کد خبر: ۸۱۷۹۱۶
|
۲۸ تير ۱۳۹۷ - ۱۲:۴۵ 19 July 2018
|
7042 بازدید

دعوای دو پسر نوجوان بر سر چند گردو در جنوب تهران با قتل یکی از آن‌ها پایان یافت.

به گزارش جوان، این حادثه ساعت ۲۰:۳۰ شامگاه سه‌شنبه، ۲۶‌تیرماه در روستای شکرآباد کهریزک اتفاق افتاد. لحظاتی بعد از حادثه به مأموران کلانتری کهریزک خبر رسید پسری ۱۳‌ساله به نام رضا براثر اصابت ضربه چاقو مجروح شد و بعد از انتقال به بیمارستان هفت‌تیر جانش را از دست داده است.

بعد از آن بود که مأموران پلیس در محل حاضر شده و بعد از تأیید خبر، جسد به دستور قاضی به پزشکی قانونی منتقل شد.

یکی از بستگان مقتول به خبرنگار ما گفت: رضا به همراه دوست ۱۳‌ساله‌اش برای چیدن گردو به باغ رفته بود. آن‌ها ساعتی قبل بعد از چیدن گردو از باغ خارج شده و مشغول شکستن و خوردن گردو بودند که با هم مشاجره کردند.

وقتی مشاجره آن‌ها بالا گرفت پسر همسایه ناگهان دست به چاقو برد و رضا را از ناحیه قلب هدف قرار داد که مجروح شده و روی زمین افتاد.

با تماس همسایه‌ها اورژانس ۲۰‌دقیقه بعد از تماس در محل حاضر شده و رضا را به بیمارستان منتقل کردند که او به علت شدت جراحت جانش را از دست داد.

وی گفت: متهم پرونده هم بازداشت و به کانون اصلاح و تربیت منتقل شده است.

براساس این گزارش تحقیقات پلیس در این باره جریان دارد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت