تعداد بازدید : 552
کد خبر:۸۱۶۵۹۲
کد خبر:۸۱۶۵۹۲
7023 بازدید
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۱ | ۱۳۹۷/۰۴/۲۴
15 July 2018
ته چین؛

دستور پخت پوچینگ تخم مرغ

تخم مرغ آب پز پایه بسیاری از پیش غذاها و غذاها در سرتاسر دنیا است. پوچینگ روشی از آشپزی است که تخم مرغ را شکسته و در آب جوش می ریزند تا زمانی که شکل بگیرد و پخته شود. در این روش گاهی از سرکه برای کمک به تثبیت شکل مواد خوراکی نیز استفاده می شود. در این ویدیو آب پز کردن(پوچینگ) تخم مرغ درتعداد بالا با استفاده از فر را می‌بینید.
گزارش خطا
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟