تصاویر پیتزای مورچه که پرطرفدار شد!
تعداد بازدید : 555
کد خبر:۸۱۶۵۹۲
کد خبر:۸۱۶۵۹۲
7121 بازدید
ته چین؛

دستور پخت پوچینگ تخم مرغ

تخم مرغ آب پز پایه بسیاری از پیش غذاها و غذاها در سرتاسر دنیا است. پوچینگ روشی از آشپزی است که تخم مرغ را شکسته و در آب جوش می ریزند تا زمانی که شکل بگیرد و پخته شود. در این روش گاهی از سرکه برای کمک به تثبیت شکل مواد خوراکی نیز استفاده می شود. در این ویدیو آب پز کردن(پوچینگ) تخم مرغ درتعداد بالا با استفاده از فر را می‌بینید.
گزارش خطا
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟