صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
سیف برقی:

فیفاگفت هیچ ماده غیرطبیعی درتست عزت‌اللهی ندید

کد خبر: ۸۱۴۱۲۴
| |
4672 بازدید
|
۴

رئیس کمیته پزشکی فدراسیون فوتبال گفت: فیفا روز گذشته اعلام کرده که پرونده دوپینگ هافبک تیم ملی فوتبال بسته شده است.

به گزارش تابناک ورزشی و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، دکتر توحید سیف برقی درباره مطالب منتشره در رسانه‌های روسیه ای در رابطه با سعید عزت‌اللهی، هافبک ملی‌پوش ایران اظهار داشت: پیش از آغاز جام جهانی 2018 روسیه و زمانی که تیم ملی ایران در ترکیه به سر می‌برد، دوم ژوئن افسران کنترل دوپینگ فیفا در اردوی تیم ملی حضور یافتند و از همه بازیکنان تست ادرار و خون گرفتند.در نهایت،پاسخی که از فیفا آمد این بود که خوشبختانه تست دوپینگ همه بازیکنان تیم ملی فوتبال ایران منفی است.

وی ادامه داد: در نمونه سعید عزت‌اللهی، ماده ای به نام ال.اچ، هورمونی است که اضافه بوده و به همین دلیل روی نمونه ایشان آنالیزهای بیشتر انجام می‌شود که متوجه شوند علت افزایش این هورمون چه بوده است. در نهایت بررسی‌های کامل صورت می‌گیرد و سه ماده مختلف شامل آزادکننده‌های گونادوتروپین، داروهای آنتی استروژنیک و مهارکننده‌های آروماتوز مورد آنالیز قرار گرفته و آنجا روشن می‌شود که عزت اللهی هیچ ماده‌ای را مصرف نکرده و در واقع این افزایش به علت افزایش دارو یا مکمل خاصی نبوده است.

رئیس کمیته پزشکی فدراسیون فوتبال تصریح کرد: فیفا در نامه‌ای که همین دیروز به فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران ارسال کرده، گفته که هیچ ماده غیرطبیعی در نمونه عزت اللهی در آزمایش خارج از مسابقه وجود نداشته و پرونده از نظر فیفا و آژانس مبارزه با دوپینگ بسته شده است. فیفا خواست که این موضوع را به صورت رسمی به بازیکن اعلام کنیم و دیروز این بحث به عزت اللهی منتقل شد. همچنین فردا هم فدراسیون نتیجه بررسی‌های فیفا را به باشگاه روستوف روسیه اعلام می‌کند. اینجا به این موضوع اشاره می‌کنم که تا به امروز در تاریخ فدراسیون فوتبال ایران در تیم‌های ملی بزرگسالان، امید،جوانان، نوجوانان در رده‌های آقایان و بانوان توسط افسران دوپینگ فیفا و کنفدراسیون فوتبال آسیا تست مثبت دوپینگ نداشته‌ایم و فدراسیون کشورمان همچنان این رکورد را حفظ کرده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۴
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۰۸ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۵
مریضید شایعه پراکنی می کنید؟؟؟!!!!
وقتی قطعی نیست چرا اعلام میکنید؟؟؟
پاسخ ها
کیوان
| Iran, Islamic Republic of |
۰۷:۵۵ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۶
رسانه های روسی شایعه پراکنی کردند نه ایران
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۳۸ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۶
خدا نکند بخواهند کسی را بالا ببرند یا نابود کنند هر دو کار را خوب بلدند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۱۸ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۶
صد در صد بحث رشوه وسطه . فدراسیون برای پوشوندن این گندکاری دست به جیب ملت شده
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار