صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

دستور العبادی برای عملیات ویژه علیه تروریست‌ها

نخست‌وزیر عراق دستور انجام عملیات منحصر به فرد و ویژه برای مبارزه با هسته‌های تروریستی را به سازمان مبارزه با تروریسم داد.
کد خبر: ۸۱۲۱۹۳
| |
2636 بازدید

نخست‌وزیر عراق دستور انجام عملیات منحصر به فرد و ویژه برای مبارزه با هسته‌های تروریستی را به سازمان مبارزه با تروریسم داد.

به گزارش تسنیم به نقل از السومریه نیوز، حیدر العبادی نخست‌وزیر عراق با فرماندهان سازمان مبارزه با تروریسم این کشور دیدار کرد.

وی در این دیدار به سازمان مبارزه با تروریسم دستور داد تا عملیاتی ویژه و منحصر به فرد برای تحت تعقیب قرار دادن هسته‌های تروریستی انجام دهد.

نخست‌وزیر و فرمانده نیروهای کل مسلح عراق نوزدهم آذرماه سال گذشته، رسما آزادی کامل خاک این کشور از دست داعش و تحقق پیروزی بزرگ را اعلام کرد. در همان روز، الحشد العشبی از پایان عملیات نظامی در الجزیره و البادیه در غرب عراق و سیطره کامل بر مرزهای مشترک با سوریه خبر داد. با این وجود عملیات پاکسازی کامل عراق از لوث تروریسم همچنان ادامه دارد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...