وضعیت اشتغال دانش آموختگان دانشگاه علمی کاربردی رصد می شود

کد خبر: ۸۱۱۵۶۹
| |
2705 بازدید

معاون پژوهشی دانشگاه علمی کاربردی گفت: طرح رصد اشتغال در این دانشگاه طی دو مرحله اجرا می شود.

به گزارش مهر، به نقل از دانشگاه جامع علمی کاربردی، مهدخت بروجردی علوی گفت: مسئله رصد اشتغال دانش آموختگان دانشگاه موضوعی بسیار مهم و از جمله وظایفی است که مسئولیت آن به معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور و به خصوص دفاتر ارتباط با صنعت و کارآفرینی، سپرده شده و این امر در دانشگاه جامع علمی کاربردی با سرعت در حال انجام است.

وی طرح رصد اشتغال در دانشگاه جامع علمی کاربردی را شامل دو مرحله عنوان کرد و افزود: در فاز نخست این طرح، ورودی های سال ۱۳۹۰ به بعد، طی یک فراخوان پیامکی، برای ثبت وضعیت شغلی خود فراخوانده می شوند.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی تاکید کرد: در مرحله دوم با راه اندازی و تکمیل سامانه رصد اشتغال دانش آموختگان دانشگاه و متعاقب آن تشکیل باشگاه دانش آموختگان، فصل جدیدی از خدمت رسانی به دانش آموختگان این دانشگاه انجام خواهد شد.

بروجردی ضمن تاکید بر اهمیت موضوع اشتغال و تربیت نیروی انسانی مورد نیاز بازار کار گفت: یکی از مزایای رصد اشتغال دانش آموختگان دانشگاه ها، مشخص شدن سهم هر دانشگاه در پر کردن شکاف میان نیازهای بازار کار نیروی انسانی ماهر و متخصص است که از ملزومات توسعه پایدار جوامع به شمار می رود.

وی عنوان کرد: به نظر می رسد دانشگاه جامع علمی کاربردی با ساختار آموزشی متفاوت خود در پر کردن این شکاف سهمی بسزا داشته باشند.

معاون پژوهشی دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: دانش آموختگان این دانشگاه درخواست می شود با مشارکت حداکثری در اجرای این طرح، در اعتلای جایگاه واقعی دانشگاه و نیل به اهداف عالیه آن مشارکت فعال داشته باشند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# مکانیزم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت