صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

رئیس اتاق اصناف: بازار تهران در آرامش و فعال است

کد خبر: ۸۱۱۲۰۱
| |
6074 بازدید

رئیس اتاق اصناف با اعلام اینکه بازار بزرگ تهران در آرامش است و فعالیت عادی خود را انجام می دهد، گفت: صف بازاریان که به حق به برخی مشکلات هم معترض هستند از جمع محدود اخلالگر جداست.

علی فاضلی رئیس اتاق اصناف ایران در گفت و گو با خبرگزاری تسنیم، اظهار کرد: جمع محدودی که روز گذشته هم در بین معترضین بازار موبایل علائدین بودند و با سرو صدا کردن به دنبال تعطیل کردن مغازه ها بودند امروز به صورت سازمان یافته وارد بازار بزرگ تهران شده اند و به دنبال تکرار رویداد روز گذشته بودند که خود بازاریان در حال مقابله با آنها هستند.

وی افزود:اتحادیه های مربوط در بازار در محل مستقر هستند.

رئیس اتاق اصناف ایران ادامه داد:این افراد مشخص اند چه کسانی هستند اما روز گذشته به خوبی با آنها برخورد نشد.

وی تصریح کرد: در حال حاضر بازار بزرگ تهران در حال فعالیت است و روال معمول خود را طی می کند.

بنابراین گزارش روزگذشته برخی فروشگاه‌های دو مرکز فروش عمده موبایل تهران به‌خاطر افزایش قیمت این محصول در بازار و نوسانات نرخ دلار ساعتی مغازه‌های خود را تعطیل کرده بودند اما دوباره فعالیت خود را از سر گرفتند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟