تعداد بازدید : 895
کد خبر:۸۱۰۸۷۶
کد خبر:۸۱۰۸۷۶
5622 بازدید
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۲ | ۱۳۹۷/۰۴/۰۳
24 June 2018
ته چین؛

طرز تهیه پاناکوتای بدون گلوتن

پاناکوتا یک نوع دسر ایتالیایی است که با خامه و ژلاتین در داخل قالب تهیه می شود. در این دستور گلوتن که پروتئینی در گندم و جو است استفاده نمی شود تا غذایی مناسب افرادی که به این ماده حساسیت دارند تهیه شود.
گزارش خطا
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.