بازیکن فوتبال، بازیگر تئاتر شد
بازيكن اسبق تيم ملي فوتبال فرانسه و چلسي انگليس بازيگر تئاتر شد.
به گزارش فارس و به نقل از روزنامه ليبراسيون؛ "فرانك لبوف " كه پس از كنار گذاشتن ورزش و آويختن كفشهايش، ابتدا وارد مدرسه عالي تئاتر لوسآنجلس آمريكا شد و بعد در مدرسه هنر استراسبورگ و مدرسه سينما كشورش درس خواند، قرار است در تئاتري شركت كند.
لبوف پس از شركت در چهار فيلم كوتاه، از مدتها قبل در كنار يك گروه تئاتر در پاريس اقدام به تمرين در نمايشنامهاي كرده كه "متخاصم" نام دارد.
دراين اثر هنري كه چندي ديگر به روي صحنه خواهد رفت، وي در كنار "لوك گربرير"، يكي از بازيگران شناخته شده تئاتر كشورش ايفاي نقش خواهد كرد.
مطابق اين گزارش قرار است پس از سه ماه نمايش در فرانسه، اين اثر هنري در نقاط مختلف اروپا به روي سن رود.
لبوف 41 ساله پس از خاتمه دوران ورزشي براي مدتي به عنوان گزارشگر تلويزيوني به كار پرداخت كه در اين زمينه ناموفق بود.
اين چهره ورزشي هنرمند از سال 1995 الي 2002 توانست 50 بازي براي تيم ملي فرانسه بازي كند و 5 گل بزند.
وي در دوران ورزشي براي تيمهاي لاوال، استراسبورگ، چلسي انگليس، المپيك مارسي، السد و الوكره قطر بازي كرد.


