میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

بازگشت ۱۷ ملوان ایرانی از سومالی به کشور

کد خبر: ۸۱۰۲۲۶
| |
3852 بازدید

۱۷ ملوان ایرانی که از مهر ماه سال گذشته به دلیل ورود غیر قانونی به آب‌های سومالی بازداشت شده بودند، روز گذشته با استقبال حسین پناهی‌آذر معاون امور کنسولی و امور ایرانیان خارج از کشور وزارت امور خارجه از طریق فرودگاه امام خمینی (ره) وارد کشور شدند.

بازگشت ۱۷ ملوان ایرانی از سومالی به کشور

به گزارش ایسنا، به دنبال تلاش‌ها و اقدامات چند ماه گذشته وزارت امور خارجه و سفارت جمهوری اسلامی ایران در کنیا، 17 ملوان یک لنج صیادی که مهرماه سال گذشته به اتهام ورود غیر مجاز به آب‌های سومالی بازداشت و در یک دادگاه محلی هر یک به تحمل دو سال حبس و پرداخت جریمه مالی محکوم شده بودند، آزاد شدند و پس از انتقال و تحویل به سفارت جمهوری اسلامی ایران در کنیا از طریق هوایی به کشور بازگشتند.

براساس این گزارش صیادان ایرانی در بازگشت به کشور در فرودگاه امام خمینی (ره) از سوی حسین پناهی‌آذر معاون امور مجلس و ایرانیان وزارت امور خارجه مورد استقبال قرار گرفتند.

صبح امروز هم این ملوان‌ها به سیستان و بلوچستان باز می‌گردند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات