ته چین؛

طرز تهیه سس بوقلمون

کد خبر: ۸۰۹۱۶۴
تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۲۱ 19 June 2018
تعداد بازدید : 2321
کد خبر: ۸۰۹۱۶۴
|
۲۹ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۲۱ 19 June 2018
|
28339 بازدید

مواد لازم:
شش پیمانه استاک بوقلمون
یک چهارم پیمانه آرد
يک قاشق چايخوری ادويه مرغ
یک قاشق چایخوری نمک
نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
یک چهارم قاشق چایخوری نمک دانه کرفس

 

بازدید 28339
گریوی سسی با پایه آب گوشت است که بر روی غذاهای گوشتی ریخته می شود. در این دستور غذا از ترکیب آب بوقلمون برای درست کردن سسی کم چرب و خوش‌طعم برای سرو همراه بوقلمون استفاده می شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟