مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
روش تشخیص روغن زیتون اصل
تعداد بازدید : 2351
کد خبر:۸۰۹۱۶۴
کد خبر:۸۰۹۱۶۴
28974 بازدید
ته چین؛

طرز تهیه سس بوقلمون

گریوی سسی با پایه آب گوشت است که بر روی غذاهای گوشتی ریخته می شود. در این دستور غذا از ترکیب آب بوقلمون برای درست کردن سسی کم چرب و خوش‌طعم برای سرو همراه بوقلمون استفاده می شود.
گزارش خطا
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟