تعداد بازدید : 2330
کد خبر:۸۰۹۱۶۴
کد خبر:۸۰۹۱۶۴
28510 بازدید
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۱ | ۱۳۹۷/۰۳/۲۹
19 June 2018
ته چین؛

طرز تهیه سس بوقلمون

گریوی سسی با پایه آب گوشت است که بر روی غذاهای گوشتی ریخته می شود. در این دستور غذا از ترکیب آب بوقلمون برای درست کردن سسی کم چرب و خوش‌طعم برای سرو همراه بوقلمون استفاده می شود.
گزارش خطا
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.