تعداد بازدید : 1188
کد خبر:۸۰۷۱۴۰
کد خبر:۸۰۷۱۴۰
6228 بازدید
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۹ | ۱۳۹۷/۰۳/۲۱
11 June 2018
ته چین

طرز تهیه گوشت بولگاگی

بولگاگی به معنای گوشت آتشین، غذایی کره‌ای است که با گریل یا سرخ کردن قطعات گوشت و همراه سسی مخصوص درست می‌شود. ماده اصلی این سس سویا و روغن کنجد می باشد. دستور پخت این غذای کره ای را در ویدیو تابناک ببینید.
گزارش خطا
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟