ته چین

طرز تهیه گوشت بولگاگی

کد خبر: ۸۰۷۱۴۰
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۱:۳۹ 11 June 2018
تعداد بازدید : 1188
کد خبر: ۸۰۷۱۴۰
|
۲۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۱:۳۹ 11 June 2018
|
6187 بازدید

مواد لازم:
نیم کیلو گوشت
پنج قاشق غذاخوري سس سويا
دو و نیم قاشق غذاخوری شکر
یک چهارم پیمانه پیازچه خرد شده
دو قاشق غذاخوری سیر ریز شده
دو قاشق غذاخوری دانه کنجد
دو قاشق غذاخوری روغن کنجد
و نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه

بازدید 6187
بولگاگی به معنای گوشت آتشین، غذایی کره‌ای است که با گریل یا سرخ کردن قطعات گوشت و همراه سسی مخصوص درست می‌شود. ماده اصلی این سس سویا و روغن کنجد می باشد. دستور پخت این غذای کره ای را در ویدیو تابناک ببینید.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟