صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

محاکمه مجدد رژیم صهیونیستی در سازمان ملل

مجمع عمومی سازمان ملل از برگزاری نشستی برای بررسی تحولات اخیر غزه و جنایات رژیم صهیونیستی در تاریخ ۲۳ خرداد، خبر داد.
کد خبر: ۸۰۶۵۰۵
| |
1420 بازدید

مجمع عمومی سازمان ملل از برگزاری نشستی برای بررسی تحولات اخیر غزه و جنایات رژیم صهیونیستی در تاریخ ۲۳ خرداد، خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، مجمع عمومی سازمان ملل از برگزاری نشستی برای بررسی تحولات اخیر غزه خبر داد. در این نشست که به درخواست کشورهای عربی برگزار می‌شود قطعنامه‌ای که اسرائیل را محکوم کرده به رأی گذاشته خواهد شد.

بر اساس این گزارش، همزمان با افزایش خشونت در نوار غزه، مجمع عمومی سازمان ملل متحد تصمیم به برگزاری نشستی فوق‌العاده در مورد تحولات این منطقه گرفته است. این نشست روز چهارشنبه ۱۳ ژوئن (۲۳ خرداد) برگزار خواهد شد.

«میروسلاو لاچاک» رئیس مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نامه‌ای به ۱۹۳ عضو این مجمع ارسال کرد، اطلاع داد که این نشست به درخواست کشوهای عربی برپا می‌شود.

قرار است که در این نشست قطعنامه ‌محکومیت اسرائیل به عنوان طرفی که در اختلاف با فلسطینیان به خشونت‌ها دامن می‌زند، بررسی شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟