ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

احتمال افزایش نرخ بهره آمریکا مانع از افزایش قیمت طلای جهانی شد

قیمت طلا با کاهش ارزش دلار و اوراق قرضه خزانه داری آمریکا افزایش یافت اما انتظار برای افزایش نرخ بهره آمریکا در هفته آینده، قیمت ها را نزولی کرد.
کد خبر: ۸۰۵۸۳۶
| |
4672 بازدید

قیمت طلا با کاهش ارزش دلار و اوراق قرضه خزانه داری آمریکا افزایش یافت اما انتظار برای افزایش نرخ بهره آمریکا در هفته آینده، قیمت ها را نزولی کرد.

به گزارش فارس به نقل از رویترز، قیمت طلا با کاهش ارزش دلار و اوراق قرضه خزانه داری آمریکا افزایش یافت اما انتظار برای افزایش نرخ بهره آمریکا در هفته آینده مانع از افزایش بیشتر قیمت ها شد.

قیمت طلا که به 1303 دلار رسیده بود در لحظه انتشار این خبر به 1295.38 دلار در هر اونس رسید.   

مارک تو، تحلیلگر بازار طلا گفت: «تنش های ژئوپلتیکی تنها سبب تقویت محدود قیمت طلا می شود و بهبود وضعیت اقتصادی آمریکا می تواند به چند افزایش نرخ بهره از سوی بانک مرکزی این کشور منجر شود؛ از اینرو، روند افزایشی طلا قوی نیست.»

فعالیت بخش خدمات آمریکا در ماه می سرعت گرفت که به رشد اقتصادی قوی در سه ماهه دوم و تقویت مورد افزایش نرخ بهره آمریکا در هفته آینده اشاره دارد. طلا که دارایی بدون بهره است از افزایش نرخ بهره خسارت می بیند.

شاخص دلار در برابر سبدی از ارزهای بین المللی 0.2 درصد کاهش یافت.

ذخایر طلای گلدتراست، بزرگ ترین صندوق سرمایه گذاری طلا در جهان 0.03 درصد کاهش یافت و در روز سه شنبه به 836.13 تن رسید.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا