قرارداد سرمربی دانمارکیها تمدید شد
اتحاديه فوتبال دانمارک روز جمعه اعلام کرد مورتن اولسن Morten Olsen سرمربي تيم ملي فوتبال اين کشور موافقت کرده است تا سال دو هزار و دوازده ميلادي در اين سمت بماند.
به گزارش خبرگزاري المان از کپنهاگ، اولسن شصت ساله از سال دو هزار ميلادي سرمربي تيم ملي فوتبال المان بوده است. قرارداد کنوني وي پس از مرحله نهايي رقابت هاي جام جهاني دو هزار و ده در افريقاي جنوبي، به پايان مي رسد.
قرارداد جديد اولسن تا بعد از رقابت هاي جام ملت هاي اروپا يورو دو هزار و دوازده که قرار است به ميزباني لهستان و اوکراين برگزار شود، است.
شروط مالي قرارداد جديد اولسن اعلام نشده است.
اولسن گفت: "اين که اتحاديه فوتبال دانمارک خواستار ماندن من در اين سمت است، راي اعتمادي براي من است".
توماس سورنسن دروازه بان دانمارکي که در تيم استوک سيتي در ليگ برتر انگليس بازي مي کند با استقبال از تمديد قرارداد اولسن گفت اين اقدام تضمين مي کند که دانمارک به بازي فوتبالي هجومي ادامه خواهد داد.


