تعداد بازدید : 1308
کد خبر:۸۰۳۸۵۱
کد خبر:۸۰۳۸۵۱
8150 بازدید
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۷ | ۱۳۹۷/۰۳/۰۹
30 May 2018
ته چین؛

طرز تهیه پای گوشت

«پات پای / Pot Pie» به پای‌هایی گفته میشود که یک با گذاشتن داخل اجاق یا فر یک لایه ترد رویشان تشکیل می‌شود و شکل کلاسیک پای را دارند. در این ویدیو برخلاف ویدیوهای آشپزی که در تابناک دیده اید بجای پای میوه ای، دستور پخت پای گوشت را ببیند.
گزارش خطا
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟