مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
روش تشخیص روغن زیتون اصل
تعداد بازدید : 1308
کد خبر:۸۰۳۸۵۱
کد خبر:۸۰۳۸۵۱
8195 بازدید
ته چین؛

طرز تهیه پای گوشت

«پات پای / Pot Pie» به پای‌هایی گفته میشود که یک با گذاشتن داخل اجاق یا فر یک لایه ترد رویشان تشکیل می‌شود و شکل کلاسیک پای را دارند. در این ویدیو برخلاف ویدیوهای آشپزی که در تابناک دیده اید بجای پای میوه ای، دستور پخت پای گوشت را ببیند.
گزارش خطا
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟