ته چین؛

طرز تهیه سس آلفردو

کد خبر: ۸۰۲۷۰۱
تاریخ انتشار: ۰۵ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۸:۳۴ 26 May 2018
تعداد بازدید : 9541

مواد لازم:
نصف پیمانه کره
یک بسته 220 گرمی پنیر خامه‌ای
دو پیمانه شیر
170 گرم پنیر پارمزان رنده شده
یک هشتم قاشق چایخوری فلفل سیاه

بازدید 21750
سس آلفردو نوعی سس ایتالیایی است که از خامه پر چرب، پنیر پارمزان، کره و فلفل تهیه می‌گردد. این سس با انواع پاستای ایتالیایی غذایی خوشمزه را پدید می آورد. چگونگی طرز تهیه این سس را در این ویدیو ببینید.
اشتراک گذاری