صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دعوا بر سر مرد عنکبوتی 4

دعوا بر سر ساخت فیلم مرد عنکبوتی 4 میان کارگردان آن؛ «سم ری می» و شرکت سونی بالا گرفته است. گویا این شرکت با نظر "ری" با وجود یک نقش منفی بالدار در این فیلم مخالفت دارد.
کد خبر: ۸۰۲۶۵
| |
13871 بازدید

قرار است مرد عنکبوتی 4 ساخته شود ولی عملی شدن ساخت این فیلم دشوار به نظر می رسد.

رویترز نوشت: ظاهرا «سم ری می» کارگردان این فیلم دوست دارد که بازیگر نقش منفی این فیلم موجود بالداری به نام «لاشخور» باشد ولی شرکت سونی با این نظر موافق نیست و ایده نقش منفی بالدار را نمی پسندد و یک داستان عاشقانه را برای مرد عنکبوتی 4 درنظر دارد که در آن یک دزد به نام «گربه سیاه» به علاوه یک شخصیت شرور دیگر وجود دارند.

تاکنون چندین نویسنده به کار گرفته شده اند تا ایده های کارگردان و مسؤلان شرکت سونی را درکنار هم قرار بدهند که البته هیچ کدام موفقیتی در این زمینه به دست نیاورده اند.

اختلاف بین شرکت سونی و ری می اولین بار در اواسط ماه دسامبر گذشته در یکی از وب سایت های سینمایی درز کرده بود ولی مسؤلان سونی این خبر را انکار کردند و گفتند که اختلاف سلیقه درمورد فیلمنامه چیز غیر عادی ای نیست.

مرد عنکبوتی 4 قرار بود در ماه مه سال 2011 اکران شود ولی با وجود این اختلاف سلیقه بعید به نظر می رسد که این فیلم به تاریخ اعلام شده برسد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟