ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

کیفیت هوای پایتخت با شاخص ۶۶ سالم است

کد خبر: ۸۰۱۸۸۴
| |
1634 بازدید

کیفیت هوای پایتخت امروز با افرایش ۶ عددی آلاینده ذرات معلق کمتر از ۲.۵ میکرون با شاخص ۶۶ در شرایط سالم قرار دارد.

به گزارش میزان، از مرکز کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین غلظت آلاینده ذرات معلق با قطر کمتر از ۲.۵ میکرون هوای شهر تهران در ۲۴ ساعت گذشته منتهی به ساعت ۸ امروز، از ۶۰ به ۶۶ افزایش داشته است و در وضعیت سالم قراردارد.

بر اساس این گزارش، در این مدت میزان آلاینده ذرات معلق با قطر کمتر از ۱۰ میکرون از ۵۲ به ۴۹ کاهش و آلاینده منوکسید کربن نیزاز ۱۲ به ۱۶ افزایش یافته است.

این گزارش می‌افزاید: ایستگاه‌های شهرداری منطقه ۲۱ با شاخص ۸۸، پیروزی (منطقه ۱۳) با شاخص ۸۱ و شهرری (منطقه ۲۰) با شاخص ۷۶ بیشترین میزان آلایندگی شهر تهران را در ۲۴ ساعت گذشته داشتند.

همچنین ایستگاه‌های شهرداری منطقه ۱۶ با شاخص ۲۴، شهرداری منطقه ۱۹ با شاخص ۳۶ و اتوبان محلاتی (منطقه ۱۴) با شاخص ۴۱ پاک‌ترین مناطق شهر تهران دراین مدت بودند.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟