صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

جعفرزاده: محصولی پنج روزه قهر کرده

رئیس كمیسیون اجتماعی مجلس تصریح كرد: خبرها حاكی از این است صادق محصولی وزیر رفاه وتامین اجتماعی در اعتراض به مسائل مربوط به سازمان تامین اجتماعی 5 روز است كه سركار حاضر نمی‌شود و قهر كرده است كه این موضوع شاید منجر به استعفای وی شود.
کد خبر: ۸۰۰۰۷
| |
32640 بازدید

رئیس‌كمیسیون اجتماعی مجلس گفت: امروز بعدازظهر جلسه‌ای در این كمیسیون با حضور وزیر رفاه وتامین اجتماعی، مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی و رئیس دیوان محاسبات برگزار می‌شود.

به گزارش ایلنا، سلیمان جعفرزاده افزود: مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی را به دادگاه معرفی خواهیم كرد.

وی در پاسخ به این سوالی كه آیا فكر نمی‌كنید ذبیحی مقصر نیست و اساسنامه تامین اجتماعی است كه ایراد دارد، تصریح كرد: مجلس معتقد است كه ذبیحی به دلیل غیر قانونی بودن اساسنامه تامین اجتماعی باید ازسمت خود استعفا دهد.

نماینده ماكو در مجلس با اشاره به 2 نامه لاریجانی رئیس مجلس به رئیس‌جمهور مبنی بر غیر قانونی بودن اساسنامه تامین اجتماعی تصریح كرد: رئیس مجلس از ما خواسته تا تكلیف این نامه ها را مشخص كنیم.

جعفرزاده گفت: در جلسه امروز درباره تحقیق و تفحص از سازمان تامین اجتماعی، سازمان بازنشستگی كشوری و شركت‌های تابعه رای‌گیری خواهد شد.

رئیس كمیسیون اجتماعی مجلس تصریح كرد: خبرها حاكی از این است صادق محصولی وزیر رفاه وتامین اجتماعی در اعتراض به مسائل مربوط به سازمان تامین اجتماعی 5 روز است كه سركار حاضر نمی‌شود و قهر كرده است كه این موضوع شاید منجر به استعفای وی شود.

او در پاسخ به این سوال كه آیا اینكه گفته می‌شود مشایی، رئیس دفتر رئیس‌جمهور و رحیمی، معاون اول رئیس‌جمهور از ذبیحی حمایت می‌كنند صحت دارد، افزود: از این مساله اطلاعی ندارم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟