میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

کمیسیونر انرژی اروپا به ایران سفر می‌کند

کد خبر: ۷۹۹۹۳۶
| |
2809 بازدید

کمیسیونر انرژی اروپا به ایران سفر می‌کند

«میگل آریاس کانیته» کمیسیونر انرژی اروپا برای گسترش همکاری با ایران، ۲۹ اردیبهشت راهی تهران می شود.

به گزارش مهر به نقل از روزنامه ال پاییس، کمیسیونر انرژی اتحادیه اروپا یک هفته پس از خروج آمریکا از توافق هسته ای با ایران، راهی این کشور می شود.

بر این اساس «میگل آریاس کانیته» قصد دارد روز بیست و نهم اردیبهشت با سفر به تهران، با مقامات ایرانی در خصوص گسترش همکاری های دو جانبه در زمینه انرژی رایزنی کند.

این سومین سفر کانیته به تهران پس از سفرهایش در فروردین ۹۵ و اردیبهشت ۹۶ به شمار می رود.

او در سال ۹۵ به همراه شش کمیسیونر دیگر اتحادیه اروپا در هیأت همراه «فدریکا موگرینی» مسئول سیاست خارجی‌ اتحادیه اروپا و در اردیبهشت سال ۹۶ در راس هیأت اروپایی به تهران سفر کرد.

گفتنی است رهبران اروپایی در نشست شب گذشته خود در صوفیه در خصوص اتخاذ تصمیمی برای حمایت از برجام و جلوگیری از تضعیف آن به توافق رسیدند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت