میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل
در اعتراض به محقق نشدن وعده ها؛

خودکشی نافرجام کارگر معترض هپکوی اراک

گروهی از کارگران کارخانه هپکو اراک در ادامه مطالبات صنفی خود، صبح امروز (یکشنبه، ۲۳ اردیبهشت ماه) مقابل شرکت تجمع کردند که در این حین یکی از کارگران اقدام به خودکشی کرد.
کد خبر: ۷۹۸۸۶۹
| |
8800 بازدید

گروهی از کارگران کارخانه هپکو اراک در ادامه مطالبات صنفی خود، صبح امروز (یکشنبه، ۲۳ اردیبهشت ماه) مقابل شرکت تجمع کردند که در این حین یکی از کارگران اقدام به خودکشی کرد.

به گزارش ایلنا از اراک، کارگران معترض کارخانه هپکو اراک در ادامه اعتراضات صنفی خود، صبح امروز (۲۳ اردیبهشت ماه) مقابل شرکت، به محقق نشدن وعده‌های کارفرما در خصوص مطالبات مزدی و همچنین نامشخص بودن وضعیت کارخانه تجمع کردند

در پی این تجمع یکی از کارگران این شرکت از روی پل شهید بختیاری اقدام به خودکشی کرد که در نهایت به وسیله افرادی که در آن جا حضور داشتند نجات یافت.

کارگران هپکو در سال‌های گذشته، پس از واگذاری این کارخانه به بخش خصوصی، بارها به پرداخت‌نشدن به موقع دستمزد خود اعتراض کرده و خواستار بازگرداندن مالکیت آن به دولت شده‌اند.

خودکشی کارگر معترض هپکوی اراک

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت