ايران، هفدهمين خودروساز جهان شد

کد خبر: ۷۹۸۲
| |
5504 بازدید
|
۲
ايران با يك پله صعود هفدهمين خودروساز بزرگ جهان لقب گرفت.

به گزارش ايسنا، سازمان بين‌المللي وسايل نقليه موتوري (OICA) اعلام كرده كه مجموع توليد خودرو ايران در سال 2007 معادل 997 هزار و 240 دستگاه بود كه نسبت به سال 2006 با توليد 904 هزار و 500 دستگاه 10.3 درصد افزايش نشان مي‌دهد.

از جدول منتشر شده توسط اين سازمان چنين بر مي‌آيد كه ايران در سال گذشته ميلادي به هفدهمين خودروساز بزرگ جهان تبديل شده و اين در حالي است كه ايران در سال 2006 هجدهمين خودروساز برتر جهان بود.

به گزارش اين سازمان، طي سال 2007 توليد خودروهاي سبك در ايران 882 هزار دستگاه و توليد وسايل نقليه تجاري 115 هزار و 240 دستگاه بوده است.

ژاپن با توليد 11 ميليون و 596 هزار و 327 دستگاه خودرو در سال 2007 بزرگترين توليدكننده خودرو جهان بود و پس از آن آمريكا و چين با توليد به ترتيب 10 ميليون و 780 هزار و 729 و دستگاه هشت ميليون و 882 هزار و 456 دستگاه خودرو در مكان‌هاي دوم و سوم جهان جاي گرفته‌اند.

لازم به ذكر است كه تركيه با توليد يك ميليون و 99 هزار و 414 دستگاه خودرو همچون سال پيش از آن در رتبه 16 جهان قرار گرفته است.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Germany
|
۱۰:۱۷ - ۱۳۸۶/۱۲/۲۷
باسلام

بنظر شما این برای کشور افتخاره؟ تا وقتی که اتومبیل با قیمتی حداقل 2 برابر قیمت استاندارد جهانی در کشور عرضه و با کیفیتی بسیار پایین تر از اون در اختیار مردم قرار میگیره، رکورد شکنی کارخانه های ماشین سازی هیچ ارزشی نداره.
آقایان مسئول! شما حتی در داخل وانت پیکانی که بیش از 7 میلیون قیمتشه حتی 1 چراغ نصب نکردید که در شب راننده بتونه چیزی تو ماشین پیدا کنه.شما سپر بسیاری از اتومبیلها رو همرنگ بدنه نکردید . حتی اون اتومبیلهایی که نمایندگی تولیدش رو داشتید( مثل نیسان رونیز). شما حتی پول اتومبیل 2گانه سوز از مردم گرفتید اما اتومبیلی بدون مخزن تا چندین ماه در اختیار مردم قرار دادید. شما آتش گرفتن پژو رو گردن فرانسه انداختید(در حالی که 405 سالیان سال در فرانسه و حتی ایران تولید میشد و مشکلی نداشت).چرا بجای رکورد شکنی کمی بفکر تعدیل قیمت اتومبیل و بالابردن کیفیت اون نیستید؟
از تابناکیها خواهش میکنم حداقل نظر بنده رو بگذارند تا مردم قضاوت کنند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۴ - ۱۳۸۶/۱۲/۲۷
اما این را باید پرسید که ایران چندمین کشور صادر کننده خودرو در جهان است نه اینکه چندمین کشور تولید کننده خودرو است.
و این را باید پرسید کیفیت خودروهای ایرانی در جهان چندم است نه اینکه چندمین کشور تولید کننده خودرو است.
مثل این مثل قدیمی که می گن آفتابه لگن هفت دست ، شام و نهار هیچی
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟