میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل
دو نفر از قربانیان فوت کردند

مسمومیت ۵۹ نفر به دلیل مصرف قارچ در کرمانشاه

سخنگوی اورژانس کشور از مسمومیت ۵۹ نفر به دلیل مصرف قارچ در کرمانشاه خبر داد و تاکید کرد: دو نفر جان خود را بر اثر این مسمومیت از دست داده‌اند.
کد خبر: ۷۹۷۶۲۲
| |
4131 بازدید

سخنگوی اورژانس کشور از مسمومیت ۵۹ نفر به دلیل مصرف قارچ در کرمانشاه خبر داد و تاکید کرد: دو نفر جان خود را بر اثر این مسمومیت از دست داده‌اند.

مجتبی خالدی در گفت‌‌وگو با خبرنگار ایلنا درباره جزییات این حادثه گفت: ده‌ها نفر بر اثر مصرف قارچ در بیستون، ماهیدشت، کوزران و شهرک امام (ره) شهر کرمانشاه دچار مسمومیت شده‌‌اند.

وی ادامه داد: ۵۹ نفر دچار مسمومیت شده که ۵۷ نفر با بیمارستان اعزام شده‌‌اند. همچنین دو نفر شامل یک آقا ۵۱ ساله، در تاریخ ۱۶ اردیبهشت و یک نفر دیگر نیز پس از انتقال به شیراز جان خود را از دست دادند.

سخنگوی اورژانس کشور با اشاره به افراد مسموم شده تاکنون اظهار داشت: دو نفر در بخش اورژانس، سه نفر بخش ویژه، چهار نفر بخش داخلی بیمارستان امام خمینی بستری هستند و ۴۱ نفر ترخیص شده‌‌‌اند.

خالدی افزود: هشت نفر نیز برای پیوند کبد به بیمارستانی در شیراز منتقل شدند.

اخبار تکمیلی متعاقبا اعلام می‌‌‌شود.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت