ته‌ چین؛

طرز تهیه میگو به سبک سیچوآن

کد خبر: ۷۹۶۱۷۳
تاریخ انتشار: ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۲۳:۳۰ 05 May 2018
تعداد بازدید : 5782

مواد لازم برای تهیه این میگو عبارتند از:

340 گرم میگو 
2 عدد پیازچه 
4 حبه سیر 
سس کچاپ
سس سویا 
عسل 
فلفل قرمز
پودر زنجبیل
روغن گیاهی.

بازدید 19641
سچوآن اسم محلی در چین است. این سبک پخت میگو بسیار سالم است. می‌توان آن را بر روی برنج بخار پز شده سرو کرد. این میگو و سس آن مزه تند و خوشایندی دارند. دستور پخت این میگو را در تابناک ویدیو ببینید.
اشتراک گذاری