بازدید 17292
روزه سکوت، ناامیدی یا مقدمه‌ای بر انجام تغییرات زودهنگام در دولت؛

چرا روحانی از برخی وزیرانش «گله» کرد و خواست دولت را ترک کنند؟

یا رئیس جمهور انتقادات خود را صراحتا تاکنون در جلسات دولت و جلسات خصوصی مطرح کرده و پاسخ مناسبی از سوی وزیران و مدیران مورد اشاره اش نگرفته که با توجه به رویکرد و نگاه روحانی بعید است این فرضیه درست باشد، یا او برنامه هایی برای ایجاد کارآمدی و چابکی بیشتر در دولت دارد که برای آن مقدمه چینی کرده است و یا اینکه طرح این مسائل برای به حاشیه بردن برخی موضوعات و مطالبات از دولت است که باید منتظر ماند و دید، کدام یک از این فرضیات را دولت دنبال خواهد کرد؟
کد خبر: ۷۹۴۶۵۵
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۸:۴۶ 29 April 2018

رئیس جمهور در یک هفته اخیر دو بار از اعضای کابینه و مدیران دولتی انتقاد کرد و از آن ها خواسته جدی تر در مسئولیت خود انجام وظیفه کنند. او از وزیران و مدیرانی که روزه سکوت گرفته اند و همچنین از آنهایی که نسبت به آینده ناامید هستند، گله و تأکید کرده که باید این رویه تغییر یافته و این مدیران با امید و جدیت بیشتری کار خود را دنبال کنند.

به گزارش «تابناک»؛ حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی، روز شنبه اول ارديبهشت در نشست هم اندیشی مدیران ارشد دولت تدبیر و امید، با اشاره به اینکه مدیران دولتی روزه سکوت نگیرند و طبق شرع و قانون باید به وظیفه خود عمل کنند، گفت: «مدیری که در انجام وظایفش از اخم و تلفن دیگران می ترسد، کنار برود بهتر است.»

وی افزود: ما خیلی با مردم کم صحبت می‌کنیم و مدیران دولتی روزه سکوت گرفته‌اند. نمی‌دانم چه کسی گفته و آنها از چه می‌ترسند، اما هر کس در پست دولتی و در هر رده مدیریتی که هست، باید بداند طبق قانون و وظیفه شرعی، دارای توانمندی و قدرت بالاست و باید به وظیفه خود عمل کند و اگر نمی‌تواند و از اخم این و آن می‌ترسد، باید کنار برود، چون واجب نیست، صندلی که اشغال کرده تا پایان چهار سال به آن بچسبد.

رئیس جمهور ادامه داد: مدیر باید به وظیفه قانونی خود عمل کند و بداند، وزیر، استاندار، مدیرکل و فرماندار دارای اختیار است و باید از اختیارات خود استفاده کند. کسی که از وظیفه قانونی خود به خاطر تلفن و اخم یک نفر می‌ترسد و عقب‌نشینی می‌کند، حق ندارد در صندلی بماند و این مسئولیت بر او حرام است.

روحانی با بیان اینکه ما در صندلی وظیفه و قانون نشسته‌ایم و قانون اساسی به ما اختیارات لازم را داده است، گفت: بالاترین قدرت در کشور، قدرت اجرایی و بیشترین بار مسئولیت بر دوش بخش اجرایی است که البته قانون اساسی به او قدرت داده و باید محکم و قاطع راه و مسیر خود را ادامه دهد.

در عرض یک هفته، امروز يکشنبه نهم ارديبهشت، حسن روحانی در مراسم بزرگداشت روز کارگر و تقدیر از کارگران نمونه، خطاب به برخی مدیرانش گفت: «غمناک بودن نسبت به آینده چه سودی دارد؟ چرا غصه بخوریم که سال آینده سخت‌تر می شود؟ ما باید همواره به آینده امیدوار باشیم. من وزرا را در دولت به دو دسته تقسیم می کنم که البته هر دو دسته پرتلاش هستند؛ ولی یک دسته از اول سال نوای ناامیدی سر می دهند که بودجه کم است، نفت ارزان شد، مالیات چه شد، خشکسالی و کاهش بارندگی داریم و تمام صحبتشان نا امیدی است. یک عده هم امیدوارانه حرف می زنند، می گویند بارندگی کم است، پس باید الگوی کشت را عوض کنیم؛ یعنی هم پیشنهاد می دهند و هم امیدواری.»

رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه این غم و ناامیدی چه خاصیتی دارد، تصریح کرد: «مرحوم هاشمی فرد بسیار امیدواری بود. یک وقت به او گفتم امیدت بسیار زیاد است که او به من گفت: شش سال در زندان هیچ شبی نخوابیدم، مگر به این امید که فردا آزاد شوم. یک بار در زمان جنگ در عملیاتی به مرحوم هاشمی گفتم: این عملیات موفق نمی شود. او در پاسخ گفت: هنوز تا فردا ظهر باید صبر کرد. نباید الان ناامید شد و غصه خورد.»

در این دو سخنرانی یک نکته مشترک وجود دارد؛ اینکه «حسن روحانی» به شدت از برخی وزیران، مدیران و اعضای کابینه اش گله دارد، گله ای که گویا بارها و بارها تکرار شده و حالا به تریبون های عمومی کشیده شده است. او در اولین سخنرانی از مدیرانش خواسته با مردم بیشتر صحبت کرده و روزه سکوت نگیرند. او از آنها خواسته به خاطر تماس یا اشاره یک نهاد از انجام وظایف یا سخن گفتن حذر نکنند.

او البته از لحن جدی تری هم استفاده کرده و از مدیرانی که روزه سکوت گرفته اند و واقعیت ها را به مردم نمی گویند، خواسته از دولت خداحافظی کنند و جای خود را به افرادی بدهند که ترس کمتری از اخم برخی نهادها دارند و البته همراهی بیشتری هم با دولت و برنامه های آن از خود نشان می دهند.

روحانی فتوایی هم خطاب به وزیران، مدیران، استانداران و فرمانداران صادر کرده و گفته است اگر عقب نشینی می کنند، روزه سکوت می گیرند و به خاطر اخم فلان دستگاه که البته به صورت مبهم آن را بیان کرده است، از انجام وظایف قانونی سر باز می زنند، حرام است که در این مسئولیت بمانند.

روحانی که این روزها گویا بیش از هر زمان دیگری از برخی وزیران و مدیران دولت تدبیر و امید گلایه مند است، در سخنرانی امروزش از ناامیدی برخی از آنها ناراحت است و از آنها خواسته امیدوارانه تر به آینده نگاه کنند و اگر هم مشکلی بر سر راه دولت در آینده وجود دارد، با رویکرد حل مشکل آن را مطرح کرده و برای آن پیشنهاد دهند.

او از مدیرانش خواسته امیدوارانه تر و تا آخرین لحظه مسائل و مشکلات پیش روی کشور و دولت را دنبال کرده و برای رفع آن تلاش کنند. مشخص نیست که چرا رئیس جمهور باب انتقاد از مدیران و وزیرانی که به راحتی در دسترس او هستند و حداقل اعضای کابینه را او هفته ای دو بار در جلسات دولت می بیند، را به رسانه ها و سخنرانی های عمومی کشانده است.

یا رئیس جمهور انتقادات خود را صراحتا تاکنون در جلسات دولت و جلسات خصوصی مطرح کرده و پاسخ مناسبی از سوی وزیران و مدیران مورد اشاره اش نگرفته که با توجه به رویکرد و نگاه روحانی بعید است این فرضیه درست باشد، یا او برنامه هایی برای ایجاد کارآمدی و چابکی بیشتر در دولت دارد که برای آن مقدمه چینی کرده است و یا اینکه طرح این مسائل برای به حاشیه بردن برخی موضوعات و مطالبات از دولت است که باید منتظر ماند و دید، کدام یک از این فرضیات را دولت دنبال خواهد کرد؟

تور تابستان ۱۴۰۳
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۸
در انتظار بررسی: ۶
انتشار یافته: ۵۴
بسمه تعالی
مردم را فریب میدهید به امید آینده های واهی که نمیآید و فقط تورم و گرانی بیشتر را نصیب مردم کرده است.
پاسخ ها
علی
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۴۹ - ۱۳۹۷/۰۲/۰۹
شركت پ ا اصفهان رو دارن منحل مي‌كنن. بي چارمون كردن با اين مديريتشون. بورس امروز كشتارگاه بود. كل بازار خونه ... يكي به داد بورس برسه...
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۴۰ - ۱۳۹۷/۰۲/۱۰
دوشنبه 10 اردیبهشت 97 :
یورو 69340
پوند 79370
دلارکانادا 45760
دلار آمریکا ؟؟؟
سکه 18450000
با توجه به شناخت از روحانی تصور میشه فرضیه سوم درسته
آنقدر نا امیدی و آیه یأس خواند برخی روی مردم اصفهان اثر داشته است که این دوسه روزه که رفته بودم اصفهان چشم مردم اصفهان که تا پیش از این به رحمت های الهی از آسمان بود بیشترشان گله مند بودند که چرا دولت کاری نمی کند و چشم ها از آسمان به دست دولت چرخش کرده است انشاء الله که خداوند خودش نشان بدهد که چه جور ما خدا را فراموش کرده و به جای نگاه کرده به آسمان به سخنان نمایندگان و دولت و مسئولین چشم دوخته ایم. بار الها ما را ببخش که با چند کلام و حرکت ناشایست برخی افراد سودجو تو را از یاد برده ایم و امیدمان به قدرت های زمینی بسته شده که هیچ کاری از دستشان بر نمی آید تو حکیم توانا و قادر مطلقی که به یک لحظه اراده می کنی به قدری باران می فرستی که کرمانشاه و کردستان و غرب می گویند سیراب شدیم و سد هایمان سرریز شده و حتی آب اضافه هم آمده است خدایا شکرت حتی اگر این بندگانت هم سیراب شوند ما خوشحالیم حتی اگر باران رحمتت را بر حیوانات و چرندگان و گیاهانت هم بباری ما راضی هستیم ما هنوز تو را فراموش نکرده ایم تو مهربانی و م اقدر نشناس اما تو به کردار و گفتار ما نگاه نکن تو ارحم الراحمینی و هنوز هم امیدمان به آسمان پر مهر و برکت توست هر چند ممنون دولت خدمتگزار و صبوری هستیم که با تمام ناملایمات کنار آمده است
اولین وزیری که باید با وزارت خداحافظی کنه آقای آخونذدیه..
جناب دکتر روحانی:
بنده بزرگترین معضل جامعه علمی را فریاد زدم و با حکم رئیس دانشگاه دولتی نزدیک دو سال است در کنج خانه دارم دق میکنم. حالا از دولتی ها میخواهید اخم غیر دولتی ها را تاب بیاورند!
استاد دانشگاه با سه بار رتبه اولی کنکور تخصصی
پاسخ ها
جوادی
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۷:۵۸ - ۱۳۹۷/۰۲/۱۰
شما که استاد دانشگاه در ایران هستید، در آمریکا چکار میکنید. تازه فهمیدم کنج خانه دق کردن در ایران یعنی اقامت در آمریکا
دولت یازدهم ناکارامدیشو انداخت گردن احمدی نژاد. اما تو این دوره میندازه گردن مدیراش و روزه سکوت و از این دست حرفها.
گله گذاری یعنی چه ؟
از هر کسی راضی نیستی بندازش بیرون .
مردم خسته شدند از بس بهانه و دلیل و امار میدهید و هیچی به هیچی .
اگر توان کار نیست مردانه به مردم بگویید که چه کسی یا کسانی نمیگذارند تا کار کنید . والا بهانه را ما قبول نداریم
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۵۲ - ۱۳۹۷/۰۲/۰۹
وزیرهای بد همش انتخاب احمدی نژاده
اصلا چینش کابینه تقصیر احمدی نژاده
اگر کنار نمی روند، می توان برکنار کرد.
بعضی اینها فقط به دنبال ریاست بوده‌اند. یعضی اینها سالها است مجهز شده‌اند تا یک ریاستی بگیرند. حالا چطور برن کنار ؟
پنابراین شما می توانید برکنار کنید و ابن از اختیارات شماست.
شاید حرف راستی را ندارند که بگویند و حرف دروغ هم ممکن است عواقب داشته باشد.
اگر کار می کنند بزارید کارشان را بکنند.
کار نمی کنند بگذاریدشان کنار.
حد اقل کاسه کوزه ها را سر دو سه نفر بشکنید.
دیگر نیمی شود تقصیر دولت قبل انداخت.
تو خود حجاب خود شده ای حافظ از میان برخیز
به قول قالیباف، درختی که 4 سال میوه ندهد هرگز ثمر نخواهد داد. حالا هر کاری هم که بکنه همینه.
وزاری خسته و همچنین سیف باید برکنار شوند. هرچه زودتر
حسنی به مکتب نمیرفت
وقتی میرفت جمعه میرفت
حالا؟؟!
تو دقیقه ۹۰؟؟!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۲۱ - ۱۳۹۷/۰۲/۰۹
ماهی هروقت از اب بگیری تازه است
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۴۹ - ۱۳۹۷/۰۲/۰۹
اگه ماهی و آبی و عرضه ای باشه
مسئولان وقتی در برابر مشکلات حتی نتوانند از سلاح انکار استفاده کنند، به گنگ گویی روی می آورند. همه می دانند در ایران هیچ مدیری و وزیری، و حتی هیچ پادو و جاروکشی حاضر نیست به زبان خوش نان و منصبی را که از آسمان بر سرش افتاده است، ترک کند. اگر واقعا کسی توان و عرضه ندارد باید وی را برکنار کنند. این گفته های مبهم را پنج سال است داریم می شنویم و سه سال اینده را هم خواهیم شنید، بدون اینکه حتی یک دربان برکنار شود، حضرات وزیر و مدیر که جای خود را دارند. این کارها همان دست پیش گرفتن است تا پس نیافتد. کی را هالو گیر آورده اید؟ ما اینقدر مار خورده ایم که افعی شده ایم.
آقا این چه حرفیه؟!! نگید. این ها همش تقصیر احمدی نژاده.
اینها همه سیاه بازیه اقایون باهم به ریش مردم میخندند.
بهترين بخش اين مطلب "به خاطر تماس یا اشاره یک نهاد از انجام وظایف یا سخن گفتن حذر نکنند."
جناب روحانی بجای گلایه کردن کابینه را عوض بکن به عنوان مثال این آقای وزیر اقتصاد و آقای سیف چه کار مثبتی را تا به حال انجام داده اند ملت مشکل اقتصادی دارد
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۱:۰۶ - ۱۳۹۷/۰۲/۱۰
یکی باید خود آقای روحانی را اول عوض کنه تا این حضرات کنار بروند، وگرنه اینها دسته جمعی آمده اند، تک تک نمی روند!!!!
كل دولت رو ول كردن به حال خودش
هیچی فیلم جدیدشه ......
به زودی بسیاری از خقایق روشن خواهد شد
جناب روحانی تو که نتونستی دلار رو پایین نگه داری، برجامت هم به در خودت می خوره برکنار کن خودتو استعفا بنویس نچسب به صندلی که چند سال مردمو گول زدی
هنوز که اول راهید تازه می خواهند فشارها وتحریمات زیاد کنند از حالا ترسیدهاید و باید مردم به قتاعت وکاهش مصرف نشویق کنید
بازی و فریب جدید دولت
من فکر می کنم وزیر بهداشت باید کنار بره که با طرح تحول جیب پزشکان خزانه رو خالی کرد و حالا هم که قهره و جلسات هیات دولت نمیره . تو این چند ماه گذشته بیشتریت آمار خروج سرمایه از کشور مربوط به پزشکان می باشد که با درامد میلیاردی به فکر سرمایه گذاری در اون طرف آب هستند و عملا این پول از چرخه ۰تولید و مصرف داخلی خارج میشه .ضربه ای که طرح تحول به اقتصاد کشور .اختلاف طبقاتی جانعه زد خیلی بد تر از دادن یارانه بود چون که یارانه در ۸۰ درص به حیب فقرا میره و تو بازار خرج میشه اما طرح تحول سلام باعث خروج سرمایه از کشور گردید .لطفا چاپ کنید
رفتارهای اخیر روحانی نشان از چرخش وی به سمت اصولگرایان تندرو و خروج از خیمه ی اصلاحطلبان دارد ولی نمیداند که مردم با هیچ کدامشان بیعت نکرده اند.

آینده از آن مردم است.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۱:۳۹ - ۱۳۹۷/۰۲/۱۰
ببخشیدا ولی خیلی شوتی.
من نمیدونم هنوز یک سال از انتخابات نگذشته چرا اکثرا از روحانی گله و شکایت دارند. عریز من حتما باید دو دوره رییس جمهور باشه؟ خب رای نمیدادی. پارسال موقع انتخابات ، معلوم نبود؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۳۰ - ۱۳۹۷/۰۲/۱۰
شانس آوردیم ریاست جمهوری 3 دوره ای یا بیشتر نشد وگرنه بازهم مردم به طرف رای میدادند و میگفتن تا 3 نشه بازی نشه .
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۴۰ - ۱۳۹۷/۰۲/۱۰
این آقا پنج سال است که در قدرت است و برخی از مدیرانش داد همه ملت حتی هواداران خودش را هم در اورده اند، که نمونه آن آقای حضرت جنت مکان خلدآشیان سیف است و اینکه پول ما در یکی دو ماه چهل درصد ارزش خود را از دست داده است. اگر الان حتی این اعتراض های بی بو و خاصیت را نکنیم پس بفرمایید چکار کنیم، ضمن اینکه خیلی ها از جمله خود من به هیچکس رای ندادند.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۰۲ - ۱۳۹۷/۰۲/۱۰
پس به کی رأی می دادیم؟ اگر الان دوباره هم برگردیم عقب، تنها انتخابمون همین آقاست. نه اینکه ایشون لایقه، نه! فقط اینکه انتخاب بین بد و فاجعه است. همین! با اینکه رأی دادم، دارم به این نتیجه می رسم شاید کار درست رأی ندادن باشه. متأسفم واقعاً
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۳۳ - ۱۳۹۷/۰۲/۱۰
دوست عزیز چرا فکر میکنید اگر روحانی نبود و کس دیگه ای بود وضع بهتری بوجود میومد
یا باید تغییرات عمیق و گسترده ای در مسایل اساسی صورت بگیره یا بدون توجه به اینکه چه کسی پشت فرمونه همه میریم ته دره
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۳۰ - ۱۳۹۷/۰۲/۱۰
آقا خودش داره گله میکنه به مردم چه ربطی داره
بابا ایول به این مدل جدید تقصیر انداختن گردن دیگران.
4 سال اول که احمدی نژاد بود.
الان هم شده وزرای نا امید.
خب آقای روحانی هم اختیاری در اتتخاب یا برکناری وزرا نداره بنده خدا.
وزرا نزول آسمانی دارند احتمالا.
روسای جمهور قبل ایشان سو تفاهمی بیش نبودند.
مشکل خود روحانی است
حسن خستس می فهمید خسته .
این وزرا هرچی هستن انتخاب حضرتعالین . نه دیگران پس خودت انتخاب غلط داشتی و باید اصلاح کنی
بس چقدر شعار
آقای روحانی حتی در زمان احمدی نژاد هم وضع مردم اینطور نبود. تازه اون موقع می گفتیم به خاطر هسته ای تحریم شدیم و ... و ابزاری داشتیم که بر سر آن با دنیا معامله کنیم. حالا با بازگشت تحریم ها همان هسته ای هم نداریم. قبل از اینکه ملت قیام کنند استعفا دهید. بدجوری خراب کاری کردید متاسفانه. دیگه به این راحتی ها حتی نمیشه به زمان احمدی نژاد برگشت بهتر شدن پیشکش.
ایشان مگر در برکناری اختیارات ندارد؟
ادبيات روحاني خيلي جالبه وقتي مي خواهد کاري بشود مي گويد من مي خواهم که قاچاق نشود، مي خواهم که توليد داخل زياد شود بابا تو دولتي و اختيارات قانوني داري مي خواهم و خواهش از ديگران يعني چه؟!!!! وزيران با انتخاب تو به کابينه راه يافته اند با دفاع تو از مجلس راي گرفته اند در قانون داريم که رياست جمهوري مي تواند وزير را عزل کند
مکدر شدم
دلیل دارد . منتقدین با انواع و اقسام تریبون ها و با راست و دروغ به دولت هجوم می برند اما دولتی ها بی دفاع در کنجی نشسته اند. آقای رییس جمهور کاملا درست می گویند واقعا برخی اصلا حوصله دفاع از کار خودشان را هم ندارند. اما در طرف مقابل همه با انتصاب در جاهای مهم و با داشتن تریبون های قوی و روزنامه ها و جراید پشت خود هر کار می کنند از صدا و سیما تا تریبون های نماز جمعه . وقتی 120 هزار نفر در شهرداری تهران استخدام می شود و کسی به کسی نیست و حال اقای نجفی دنبال سامان این هاست . آنهایی که فکر می کنند موضوع تقصیر احمدی نژاد نیست بدانند که آثای تخریب و خسارت احمدی نژاد تا 40 سال دیگر بر این کشور حاکم است پس دنبال معجزه از دولت فعلی نباشید. من اصلا پشیمان نیستم که به روحانی رای داده ام چون به مراتب (دها برابر ) بهتر از دولت نهم و دهم کار می کند. آنهایی که معتقدند برجام کاری نکرده مگر دولت در عدم اجرای تعهد امریکا مقصر است و یا اگر مذاکره نمی شد و ما همچنان ذیل منشور 7 شورای امنیت بودیم و به همان تخته گاز تحریم های همه جانبه پیش می رفتیم الان اثری از کشور باقی بود. لذا آن همه سختی و گرفتاری در میان مدت و حتی 5 سال و 10 سال به سامان نخواهد شد. گرفتاری موسسات مالی با بیش از 25 هزار میلیارد تومام سپرده گذار بلایی است بر بیت المال و این دولت ، آیا اینها هزینه نیست اینها آثار دولت های قبل است که همچنان ادامه دارد. وقتی در کشوری مدریت می کنی که ثبت نام یارانه برای نهادهایی باید در خارج از دسترس و تصمیم دولت باشد وقتی گمرک کشور کاملا در اختیار دولت نباشد و...و وزرا و مدیریان هم جرات اعلام خطاکاران را ندارند معلوم است که در تریبون عمومی باید به مردم پناه برد.
وقتی مدیری هر روز به جای مطالعه، ارزیابی گزارشات، بررسی نظرات کارشناسان و تصمیم گیری های درست و نظارت بر عملکرد مجموعه های زیر دست ، فقط فی البداهه به مناسبت های گوناگون در این جا و در آنجا و در این جلسه و آن جلسه ، حرف میزند و فقط حرف میزند، نتیجه اش این میشود که حرف هایش هم تکراری ، فاقد انسجام و بی اثر خواهد شد.
ما رای ندایم مه فقط حرف بشنویم ، گفته شده که قدرت عمل رئیس جمهور در بسیاری از از مواردی که در شعارهای انتخاباتی عنوان شده محدود است!!!!
در کابینه چه محدودیتی دارید؟ احمدی نژاد اگر 1000 مشکل داشت یک کار خوبش اخراج سریع کسی بود که در مسیر حرکتش نبود. ای کاش به اندازه اون جسارت میداشتی آقای روحانی.
از روز نخست خیلی ها اینروزها رو دیدند و وقتی انتقاد کردند با توهین و بداخلاقی روبرو شدند ....مردم کوچه و بازار این مملکت فهمیدند که این وزرای کهنسال و مرفه در این برهه از زمان تاریخی که ایران محتاج امنیت و سازندگی و مقابله با تهدیدهاست وزرای خوبی نیستند اما ایشان حالا فهمیده اند.... وزیر آموزش و پرورش دولتشان در اولین بازدیدش از یک مدرسه ی ابتدایی به شاگردان مدرسه کیفی هدیه میدادند با عکس تمام قد از باربی!! مسئله شاید اون روها کوچک بود ولی ابعاد افکار ایشان را نشان میداد که چه قدر از مرحله پرتند....
اگر رئیس جمهور هم به سخنان آقای حسن روحانی خوب گوش بده و عمل کند و ظاهر و باطن یکی باشد همه چیز انشاء الله درست میشود!
الان دیگه سطح آگاهی مردم بالا رفته ودیدند که با لیبرالیسم و تعامل گرایی و لبخند وزیر خارجه دشمن پرروتر شده و خطرناک.....تئوریسین های اصلاحات مرد کار و عمل نبودند
هدف روحانی فریب مردم مثل حدود ۵ سال گذشته هست ،برجام همای سعادت در دوش دولت روحانی نبود ،همه این را فهمیده اند.
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل
آخرین اخبار