تیرخلاص واعظ آشتياني پس از ديدار با سعيدلو: افكارمان با هم متفاوت است!
من هم انتقاداتي به سازمان داشتم اما، اين انتقادات حكايت از قهر من با سازمان نيست و اين موضوع را تكذيب ميكنم. از روزي كه از سازمان رفتهام، چندين بار سعيدلو را ديدهام. من در گذشته و در زمان عليآبادي هم كم به سازمان رفت و آمد ميكردم. در آن دوره كمتر از انگشتان يك دست با عليآبادي ديدار داشتم. وقتي سازمان متولي وظايف خود را ميداند، مدير هم وظيفهي خود را انجام ميدهد، دليلي براي حضور مكرر وجود ندارد. رفت و آمد كردن دليل بر دوستي نيست و رفت و آمد نداشتن دليل بر قهر.
تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۳۸۸ - ۱۴:۰۷ 01 January 2010
کد خبر: ۷۹۴۳۳
| ۱۱ دی ۱۳۸۸ - ۱۴:۰۷ 01 January 2010
| اميررضا واعظي آشتياني گفت: پايههاي كارشناسي در سازمان تربيت بدني ضعيف است و تيم كارشناسي داخل سازمان تيمي نيست كه به توسعهي ورزش كمك كند.
مديرعامل باشگاه استقلال در گفتوگو با ايسنا، در ارتباط با جلسهي هيات مديره اين باشگاه اظهار كرد: در اين جلسه گزارش كاملي از وضعيت باشگاه ارايه شد و مسايل مالي را توضيح داديم. مقرر شد اين موضوع از طريق رياست مجمع (زريبافان) پيگيري شود و در عين حال من نيز پيگير مسايل خواهم بود.
وي ادامه داد: در نشست چهارشنبه شب كه با حضور بنده، سعيدلو و زريبافان برگزار شد در راستاي مسايل مالي باشگاه بحث شد، نشست بسيار خوبي بود و راهكارهاي خوبي ارايه شد. اميدوارم با اين راهكارها بتوانيم مشكلات مالي باشگاه را هرچه سريعتر برطرف كنيم.
وي تاكيد كرد: در نشست با سعيدلو هيچ بحث فني به جز بحث مالي انجام نشد و تمامي اخبار مطرح شده در اين خصوص كذب محض است. سعيدلو هيچ وقت به مسايل جزيي ورود نميكند و هيچ بحثي در ارتباط با تغيير كادرفني صورت نگرفت. در گذشته گفتهام و حالا نيز ميگويم كه از صمد مرفاوي و كادرفني تا پايان رقابتهاي ليگ حمايت ميشود، مگر اين كه مشكل خاصي براي كادرفني به وجود آمده و خودشان بخواهند از استقلال بروند. من ميدانم چانه زنيهايي كه در برخي رسانهها ايجاد ميشود، با چه هدفي است ولي به همه ميگويم كه استقلال راه اصلاحات خود را با قدرت ادامه ميدهد و تغيير كادرفني در كار نخواهد بود.
آشتياني با رد گفتههايي مبني بر اينكه جلسهي چهارشنبه جلسهي آشتي كنان با سعيدلو بوده است، تاكيد كرد: از اين صحبتها تعجب ميكنم. من و سعيدلو سالهاست كه با هم همكار و دوست هستيم. شايد افكارمان با هم متفاوت باشد. اين تفاوت اجتنابناپذير است اما، دليلي بر اختلاف نيست. من هم انتقاداتي به سازمان داشتم اما، اين انتقادات حكايت از قهر من با سازمان نيست و اين موضوع را تكذيب ميكنم. از روزي كه از سازمان رفتهام، چندين بار سعيدلو را ديدهام. من در گذشته و در زمان عليآبادي هم كم به سازمان رفت و آمد ميكردم. در آن دوره كمتر از انگشتان يك دست با عليآبادي ديدار داشتم. وقتي سازمان متولي وظايف خود را ميداند، مدير هم وظيفهي خود را انجام ميدهد، دليلي براي حضور مكرر وجود ندارد. رفت و آمد كردن دليل بر دوستي نيست و رفت و آمد نداشتن دليل بر قهر.
مديرعامل باشگاه استقلال در ادامه به ضعف دانش فني در سازمان تربيت بدني اشاره كرد و به ايسنا گفت: در گذشته و در محافل مختلف تاكيد كردهام و در جلسهي چهارشنبه شب نيز اشاره كردم كه هر تشكيلاتي براي پيشرفت خود به دانش فني نياز دارد. اگر سازماني بخواهد از زير مجموعهي خود حمايت كرده، بر آن نظارت داشته و استراتژي تعيين كند، بايد دانش فني لازم را داشته باشد تا از قدرت دانش فني خود راهبردهاي لازم را ارايه دهد. با صراحت به سعيدلو گفتم كه اگر ورزش كشور در گذشته و تا امروز شرايط پيچيدهاي به خود گرفته و نميتواند رشد كند، يكي از دلايل اصلي آن اين است كه پايههاي كارشناسي در سازمان تربيت بدني ضعيف است.
آشتياني ادامه داد: وقتي اين پايهها كه منجر به دانش فني ميشوند، قوي باشند آن زمان فدراسيونها و ادارات تربيت بدني استانها كارآمد شده و با برنامه حركت ميكنند. حقيقتي كه در ورزش كشور ما وجود دارد، اين است كه دانش فني در سازمان تربيت بدني پايههاي ضعيفي دارد. به نظر من يكي از خدمات بزرگي كه سعيدلو بايد در دوران خدمتش به ورزش ارايه دهد، اين است كه دانش فني را به عنوان هستهي مركزي و جايگاهي كه ورزش كشور را كنترل كرده و استراتژي ابلاغ ميكند، تقويت كند.
وي تصريح كرد: زيرساختها در دولت نهم آماده شدهاند و حالا بايد از ظرفيتهاي موجود استفاده كنيم. زماني كه من در سازمان بودم، يكي از برنامههايم ارتقاي دانش فني بود چرا كه معتقدم اگر ورزش ما امروز دچار روزمرگي شده است، به اين خاطر است كه آدمها هيچ گاه در ورزش در جايگاه خود نبودهاند و از ظرفيت و پتانسيل افراد در جهت دانش فني استفاده نميشود. ولي وقتي ظرفيتهاي بالقوه تقويت شود، ورزش همگاني و قهرماني توسعه خواهد يافت. در شرايطي كه مديران به دانش فني روز مجهز نباشند، ارتباط بين ورزش و دانشگاه هم ميسر نخواهد شد. چرا كه آدمهايي كه دانش فني لازم را ندارند، نميتوانند با دانشگاهيان ارتباط برقرار كنند.
آشتياني در پاسخ به اين سوال كه كنارهگيريتان از سمت قائم مقامي به چه دليل بود؟ گفت: در يك مقطعي ديدم كه شرايط استقلال در حال به چالش كشيده شدن است و احساس كردم ميتوانم به اين باشگاه كمك كنم. به خاطر دل هواداران به استقلال آمدم و سعي كردم با بضاعتي كه دارم، شرايط را بهبود بخشم.
وي در پاسخ به اين سوال كه يعني شما سازمان را فداي استقلال كرديد، گفت: يك بخشي از آن به استقلال برميگشت اما، بحث ديگر مربوط به اين است كه من نگاه متفاوتي داشتم و دليلي ندارد نگاه بنده بر نگاه ديگران غالب شود و در نتيجه صلاح ديدم كه كنارهگيري كنم. ضمن اين كه من به كار كارشناسي معتقدم.
آشتياني در ارتباط با تغييرات انجام شده در راس بعضي از فدراسيونها گفت: طبق مقررات تغييرات حق رييس سازمان تربيت بدني است ولي بايد از اين حق به خوبي استفاده كرد. بايد بدانيم كه تغييري كه انجام ميدهيم به تحول منجر خواهد شد و در عين حال رييس جديدي كه جايگزين ميشود، بايد كارآمدتر از رييس قبلي باشد. يعني فرد جايگزين بايد به مراتب قويتر، مديرتر و آگاهتر باشد تا بتواند به كارها سرعت دهد. تغييرات بايد براساس معيار صورت بگيرد نه اينكه افرادي را كه در گذشته امتحان پس داده و نتيجه نگرفتهاند را باز بر سر كار بگذاريم.
وي افزود: اگر ميخواهيم توسعه ايجاد كنيم بايد افراد توسعهاي را بر سر كار بگذاريم نه آدمهاي واپسگرا را كه در گذشته كارايي چنداني از خود نشان ندادهاند. از طرفي وقتي مديري سالها در يك رشته درجا زد، بايد او را عوض كرد. بايد در اين تغيير و تحولات نگاه كارشناسي لحاظ شود و به همين دليل است كه من ميگويم پايههاي كارشناسي در سازمان تربيت بدني ضعيف است و تيم كارشناسي داخل سازمان تيمي نيست كه به توسعهي ورزش كمك كند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.