تعداد بازدید : 808
کد خبر:۷۹۴۳۰۵
کد خبر:۷۹۴۳۰۵
8441 بازدید
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۰ | ۱۳۹۷/۰۲/۰۹
29 April 2018
آسپرین؛

ماهیت اسرارآمیز طعم ترش

حس چشایی برای شناسایی ماهیت چیزی که می‌خوریم ضروری است، غذاهای شیرین حاوی انرژی هستند، غذاهای شور حاوی سدیم هستند و غذاهایی با طعم اومامی حاوی پروتئین هستند اما طعم ترش ماهیتی ضد و نقیض دارد، برخی چیزهای ترش مانند ویتامین سی برای بقای ما اهمیتی حیاتی دارند در حالی که غذاهای فاسد ممکن است جان ما را به خطر بیاندازند. کسی نمی‌داند که هدف تکاملی طعم ترش دقیقا چیست و چرا انسان قابلیت تشخیص آن را بدست آورده است. از جهت شناسایی و تشخیص نیز طعم ترش با سایر طعم‌ها متفاوت است. در این ویدیو با رموز طعم ترش بیشتر آشنا شوید و از تفاوت روش تشخیص آن توسط زبان آگاه شوید.
گزارش خطا
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.