ته چین؛
طرز تهیه ترافل بلژیکی
ترافل یک نوع شکلات بلژیکی است که با پودر کاکائو معمولا به شکل کروی، مخروطی و منحنی درست میشود. همچنین خامه، شکلات مذاب، کارامل، آجیل، بادام، انواع توتها و سایر میوههای شیرین در آن استفاده میشود. این شکلات مغذی و غنی بسیار وسوسهانگیز بوده و مناسب برای مناسبتها و جشنهای مختلف است. قطعا مورد پسند تمام اعضا خانواده قرار خواهد گرفت. طرز تهیه این شکلات خوشمزه را در ویدیو تابناک ببینید.
گزارش خطا
پسندها:
۰
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۱

