ته‌ چین؛

طرز تهیه ترافل بلژیکی

کد خبر: ۷۹۲۴۹۳
تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۷:۱۶ 22 April 2018
تعداد بازدید : 6855
بازدید 24400
۱
ترافل یک نوع شکلات بلژیکی است که با پودر کاکائو معمولا به شکل کروی، مخروطی و منحنی درست می‌شود. همچنین خامه، شکلات مذاب، کارامل، آجیل، بادام، انواع توت‌ها و سایر میوه‌های شیرین در آن استفاده می‌شود. این شکلات مغذی و غنی بسیار وسوسه‌انگیز بوده و مناسب برای مناسبت‌ها و جشن‌های مختلف است. قطعا مورد پسند تمام اعضا خانواده قرار خواهد گرفت. طرز تهیه این شکلات خوشمزه را در ویدیو تابناک ببینید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۱
Thank you