ته ‌چین؛

طرز تهیه پای کیش اسفناجی سبک و نرم

کد خبر: ۷۹۲۱۵۱
تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۰:۴۷ 22 April 2018
تعداد بازدید : 805
بازدید 6684
پای کیش نوعی غذای فرانسوی خوشمزه می‌باشد که با پنیر، سبزیجات، گوشت و یا تخم مرغ درست می‌شود و می توان آن را بصورت سرد یا گرم سرو کرد. این کیک فرانسوی با توجه به مواد اولیه درون آن می‌تواند هم ترش و یا شیرین باشد. امروز با طرز تهیه پای کیش اسفناج آشنا می‌شویم که علاوه بر مغذی بودن بسیار سبک است و می‌توان از آن به عنوان یک شام سبک استفاده کرد. طرز تهیه این پای را در تابناک ویدیو بینید.
اشتراک گذاری