سفیر کره جنوبی در ایران؛ عاشق کله پاچه و سیرابی!
تعداد بازدید : 805
کد خبر:۷۹۲۱۵۱
کد خبر:۷۹۲۱۵۱
7174 بازدید
ته ‌چین؛

طرز تهیه پای کیش اسفناجی سبک و نرم

پای کیش نوعی غذای فرانسوی خوشمزه می‌باشد که با پنیر، سبزیجات، گوشت و یا تخم مرغ درست می‌شود و می توان آن را بصورت سرد یا گرم سرو کرد. این کیک فرانسوی با توجه به مواد اولیه درون آن می‌تواند هم ترش و یا شیرین باشد. امروز با طرز تهیه پای کیش اسفناج آشنا می‌شویم که علاوه بر مغذی بودن بسیار سبک است و می‌توان از آن به عنوان یک شام سبک استفاده کرد. طرز تهیه این پای را در تابناک ویدیو بینید.
گزارش خطا
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟