مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
تعداد بازدید : 1856
کد خبر:۷۹۱۶۷۶
کد خبر:۷۹۱۶۷۶
13575 بازدید
ته‌ چین؛

دستور پخت توفو

توفو یا پنیر لوبیا غذایی است که از فرآیند بستن شیر سویا بدست می‌آید. این شیر دلمه بسته را با فشار به قالب‌های سفید و نرم تبدیل می‌کنند. توفو عطر و بوی اندکی دارد و از این رو می‌توان آن را در غذاهای شور و یا شیرین استفاده کرد. به طور معمول توفو را تند درست می‌کنند. امروز در این ویدیو طرز تهیه توفو هم خورده برای میان وعده را یاد خواهیم گرفت.
گزارش خطا
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟