آسپرین؛
حس بویایی ما چگونه کار میکند؟
حس بویایی جز اولین حواسی است که در انسان تکامل یافته است، این حس که نقش مهمی در زندگی ما دارد با رسیدن مولکولهای راحیه به نورونهای بویایی به مغز میرسد و به این طریق ما بوها را حس میکنیم. حس بویایی روی درک ما از سایر حواس هم تاثیر میگذارد، بدون حس بویایی ما نمیتوانیم مزه غذاهای مختلف را بچشیم. با ورود بوی غذا به بینی هنگام جویدن آن این بو روی درک ما از طعم غذا تاثیر میگذارد. اطلاعات بیشتر را در ویدیو تابناک با زیرنویس فارسی ببینید.
گزارش خطا
پسندها:
۰
اخبار مرتبط
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۲
پاسخ ها
محمد
| ۱۹:۱۹ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۷
شاید بپرسی که مگه جنس پیام عصبی بو و طعم متفاوت نیست؟
در جوابت باید بگم که هر دو از نوع تحریک مولکولی استفاده میکنن و بازه فرکانس عصبی یکسانی دارند و یون های کلسیم و پتاسم یکسانی ترشح میکنند

