تعداد بازدید : 7402
کد خبر:۷۹۱۶۶۶
کد خبر:۷۹۱۶۶۶
34846 بازدید
نظرات: ۲
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۶ | ۱۳۹۷/۰۱/۳۰
19 April 2018
آسپرین؛

حس بویایی ما چگونه کار می‌کند؟

حس بویایی جز اولین حواسی است که در انسان تکامل یافته است، این حس که نقش مهمی در زندگی ما دارد با رسیدن مولکول‌های راحیه به نورون‌های بویایی به مغز می‌رسد و به این طریق ما بوها را حس می‌کنیم. حس بویایی روی درک ما از سایر حواس هم تاثیر می‌گذارد، بدون حس بویایی ما نمی‌توانیم مزه غذاهای مختلف را بچشیم. با ورود بوی غذا به بینی هنگام جویدن آن این بو روی درک ما از طعم غذا تاثیر می‌گذارد. اطلاعات بیشتر را در ویدیو تابناک با زیرنویس فارسی ببینید.
گزارش خطا
نظرات شما
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۰
قاصدڪ
Germany
۱۳ دی ۱۳۹۸ - ۰۱:۳۴
ولے من چندین نفرو میشناسم ڪہ حس بویایےشون ڪاملا صفر ھست ولے حس چشایےشون درستہ و مزھ ھارو میفھمن!
پاسخ
محمد
حس چشایی حاصل ترکیب پیام های عصبی کورتکس و لوب پس سری هست چون زمانی که میخواند پردازش بشود رشته دندریتی آنها با هم مختلط هست و اگر حس بویایی مختل باشه یعنی آکسون های بویایی اصلا کار نمیکنند تا بخواهند پیام های چشایی را مختل کنند بنابراین طعم حقیقی حس میشه که ممکنه با سلیقه افرادی که طعم مختلط بو و زبان را حس میکنند مطایقت نداشته باشه
شاید بپرسی که مگه جنس پیام عصبی بو و طعم متفاوت نیست؟
در جوابت باید بگم که هر دو از نوع تحریک مولکولی استفاده میکنن و بازه فرکانس عصبی یکسانی دارند و یون های کلسیم و پتاسم یکسانی ترشح میکنند
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.