صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

عقب نشینی آمریکا از اعمال تحریم جدید علیه روسیه

در حالی که نماینده آمریکا در سازمان ملل گفته بود آمریکا تحریم‌های جدیدی را علیه روسیه اعمال خواهد کرد دونالد ترامپ اعلام کرده پس از مشورت با مشاوران امنیت ملی خود از اعمال تحریم جدید علیه روسیه منصرف شده است.
کد خبر: ۷۹۱۱۲۵
| |
3060 بازدید

در حالی که نماینده آمریکا در سازمان ملل گفته بود آمریکا تحریم‌های جدیدی را علیه روسیه اعمال خواهد کرد دونالد ترامپ اعلام کرده پس از مشورت با مشاوران امنیت ملی خود از اعمال تحریم جدید علیه روسیه منصرف شده است.

به گزارش فارس به نقل از تاس، نیکی هیلی نماینده آمریکا در سازمان ملل در آخرین سخنرانی خود در شورای امنیت سازمان ملل از برنامه آمریکا برای اعمال تحریم‌ها اقتصادی جدید علیه روسیه خبر داد.

قرار بود این تحریم‌ها در 16آوریل اعمال شوند و دلیل اعمال این تحریم‌ها حمایت مسکو از دمشق در برابر کشورهای غربی بود.

دونالد ترامپ اما امروز اعمال تحریم‌های جدید علیه روسیه را لغو کرد.

بنا به گزارش روزنامه واشنگتن پست اقدام در راستای تنبیه روسیه به دلیل حمایت از دولت سوریه باعث بروز اختلاف در کاخ سفید شده است.

دونالد ترامپ اعلام کرده است پس از مشورت با مشاوران امنیت ملی خود از اعمال تحریم جدید علیه روسیه منصرف شده است.

مقامات دولت ترامپ اعلام کردند تا زمانی که روسیه دست به اقدام جدید علیه غرب نزند تحریم‌های جدید علیه این کشور اعمال نخواهد شد.

به گفته یک مقام وزارت امور خارجه روسیه آمریکا پیشتر سفارت این کشور در واشنگتن را در جریان لغو تصویب ترامپ قرار داده بود.

 

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟