ته چین؛

طرز تهیه الیویه شیرازی و سس مخصوص

کد خبر: ۷۹۰۷۰۰
تاریخ انتشار: ۲۷ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۶:۱۱ 16 April 2018
تعداد بازدید : 3552
کد خبر: ۷۹۰۷۰۰
|
۲۷ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۶:۱۱ 16 April 2018
|
8302 بازدید
بازدید 8302
دو پیازه شیرازی یا الیویه شیرازی یک غذای بسیار ساده و در عین حال بسیار خوشمزه است. طرز تهیه این غذا را به همراه سس مخصوص با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای در تابناک فرامی‌گیرید

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟