ته ‌چین؛

دستور پخت کیک بلوبری و خامه ترش

کد خبر: ۷۸۸۹۴۳
تاریخ انتشار: ۲۱ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۴:۲۴ 10 April 2018
تعداد بازدید : 188
کد خبر: ۷۸۸۹۴۳
|
۲۱ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۴:۲۴ 10 April 2018
|
4390 بازدید
بازدید 4390
خوب امروز می‌خواهیم نحوه‌ پخت کیک بلوبری به همراه خامه ترش را یاد بگیریم. یک کیک بسیار خوشمزه که مناسب برای یک آخر هفته‌ خوب است. در این کیک از بلوبری و شکر قهوه‌ای و آرد استفاده می‌شود. و مغز گردو درون آن تردی لذت بخشی به کیک می‌دهد.
اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟