ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ورود موج جدید بارشی به کشور از فردا

کد خبر: ۷۸۸۳۹۰
| |
1758 بازدید

کارشناس سازمان هواشناسی گفت: موج جدید بارش‌ها از عصر فردا در غرب کشور آغاز می‌شود.

به گزارش دانشجو، کوروش محمدپور، اظهار داشت: از امروز روند افزایش دما در کشور آغاز شده است و تا اخر هفته ادامه دارد. از فردا در استان‌های ساحلی خزر دما افزایش می‌یابد، اما همچنان هوا بهاری بوده و نیاز به روشن کردن کولر نیست.

وی ادامه داد: امروز در شمال شرق و جنوب شرق کشور باران پراکنده می‌بارد. وزش باد و صاعقه در این مناطق رخ می‌دهد. امروز در مناطقی از سیستان و بلوچستان باران بارید و فردا به علت شدت سرعت باد پدیده گرد و غبار در این استان رخ می‌دهد.

کارشناس سازمان هواشناسی عصر فردا موج جدید بارشی وارد کشور شده و بارندگی در غرب کشور همراه با تند باد و رعد و برق آغاز می‌شود. هسته بارندگی‌ها در استان کردستان است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟