ته چین؛

طرز تهیه چرگ قاتق سنتی

کد خبر: ۷۸۷۸۸۶
تاریخ انتشار: ۱۹ فروردين ۱۳۹۷ - ۰۹:۵۸ 08 April 2018
تعداد بازدید : 1828
کد خبر: ۷۸۷۸۸۶
|
۱۹ فروردين ۱۳۹۷ - ۰۹:۵۸ 08 April 2018
|
11438 بازدید
بازدید 11438
چرگ قاتق یک غذای سنتی ایرانی است که تهیه‌اش ساده و به سرعت قابل تهیه است. این غذا را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای‌در تابناک فرامی‌گیرید.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟