ته‌ چین؛

طرز تهیه کیک بلوندی با شکر قهوه‌ای و کره

کد خبر: ۷۸۵۵۲۲
تاریخ انتشار: ۰۷ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۶:۴۲ 27 March 2018
تعداد بازدید : 1848
کد خبر: ۷۸۵۵۲۲
|
۰۷ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۶:۴۲ 27 March 2018
|
16096 بازدید
بازدید 16096
کیک بلوندی یک دسر غنی و شیرین است که با استفاده از آرد و شکرقهوه‌ای و کره و تخم‌مرغ درست می‌شود. امروز دستور پخت کیک بلوندی کره‌ای با شکر قهوه‌ای را یاد خواهیم گرفت. کیک بلوندی در اجاق پخته می‌شود. کیکی ساده با مخلفاتی ساده که می‌تواند یک عصرانه فوق العاده باشد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟