میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

تخلیه ساختمان سابق سفارت ایران در آلمان

کد خبر: ۷۸۳۵۴۹
| |
4891 بازدید
سخنگوی وزارت امور خارجه اعلام کرد: با پیگیری‌های انجام شده از سوی نمایندگی ایران در آلمان و طی یک عملیات ضربتی از سوی پلیس این کشور، افراد ماجراجویی که چند روزی بود در ساختمان خالی سابق سفارت ایران در بُن سکنی گزیده بودند، از این ساختمان تخلیه شدند.

بهرام قاسمی در گفت‌وگو با ایسنا با اعلام مطلب فوق گفت: با تخلیه این ساختمان، محل مذکور به سرکنسولگری ایران در فرانکفورت تحویل داده شده است.

وی با بیان این که ۴ نفری که در این ساختمان خالی اتراق کرده بودند، تلاش داشتند مدتی طولانی در این ساختمان باقی بمانند، خاطرنشان کرد: با انجام اقدامات حقوقی و شکایت نمایندگی ایران در آلمان، مسئولان شهر بن این موضوع را پیگیری کردند و طی یک عملیات ضربتی از سوی پلیس این ساختمان تخلیه شد.

بر اساس این گزارش، بعد از تغییر پایتخت آلمان از شهر بن به برلین و انتقال سفارت ایران از این شهر به برلین، ساختمان سفارت ایران در شهر بن خالی باقی مانده و از آن استفاده خاصی نمی‌شود. با توجه به این موضوع چند روز پیش تعدادی از افراد ماجراجو و سوء استفاده‌گر در این شهر به داخل این ساختمان ورود پیدا کرده و در آن اتراق کرده بودند.

سخنگوی وزارت خارجه نیز هفته گذشته در نشست خبری خود با تایید این موضوع گفت:: به محض اطلاع از این موضوع نمایندگی‌های ما در آلمان ورود پیدا کرده‌اند و با پلیس و مقامات شهرداری این شهر برای حل این موضوع رایزنی و گفت‌وگو کردند.

وی ادامه داد: امیدواریم بر اساس تفاهماتی که انجام شده و قول‌هایی که از سوی مقامات آلمانی داده شده زودتر این موضوع فیصله پیدا کند.

قاسمی تصریح کرد: این ساختمان در مالکیت ایران است.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت
آخرین اخبار