میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

سارا سندرز: تمرکز ما بر ایران و کره شمالی است

کد خبر: ۷۸۳۴۵۲
| |
8694 بازدید
سارا سندرز: تمرکز ما بر ایران و کره شمالی است

سخنگوی کاخ سفید در پاسخ به سوالی در خصوص روند اخراج مقامات توسط ترامپ گفت: تمرکز ما فعلا بر مسائل مهمتری مانند ایران و کره شمالی است.

به گزارش مهر، «سارا سندرز» سخنگوی کاخ سفید از پاسخ دادن به سوال خبرنگاران در خصوص تغییرات جدید در دولت و برکناری شمار دیگری از مقامات آمریکایی طفره رفت.

وی بدون پرداختن به برکناری سوال برانگیز «رکس تیلرسون» و احتمال اخراج «هربرت مک مستر» از کاخ سفید گفت: تمرکز ما فعلا بر تغییرات مناصب نیست، بلکه بر مسائل مهمتری مانند ایران و کره شمالی است.

سندرز همچنین در بخش دیگری از این نشست خبری، پاسخ روشنی به سوال خبرنگاران در مورد تحریم های جدید اتحادیه اروپا علیه ایران و آینده برجام نداد و تنها به بیان این که واشنگتن به دنبال پیشبرد برنامه های خود است، اکتفا کرد.

سخنگوی کاخ سفید همچنین تعیین زمان دقیق برای دیدار احتمالی رئیس جمهور آمریکا و رهبر کره شمالی را زود دانست.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات