صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

برگزاری مذاکرات فنی ترکیه و آمریکا

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد مذاکرات میان مقامات آمریکایی و ترکیه در واشنگتن آغاز شد. در این مذاکرات مسائل مختلفی از جمله سوریه و عملیات ترکیه در عفرین مورد گفت‌وگو قرار می‌گیرد.
کد خبر: ۷۸۱۱۱۰
| |
2010 بازدید

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد مذاکرات میان مقامات آمریکایی و ترکیه در واشنگتن آغاز شد. در این مذاکرات مسائل مختلفی از جمله سوریه و عملیات ترکیه در عفرین مورد گفت‌وگو قرار می‌گیرد.

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری آناتولی، هدر ناوئرت، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در نشست خبری با خبرنگاران با اشاره به اولین دور مذاکرات سه کمیته فنی میان ترکیه و آمریکا برای حل مسائل تنش برانگیز، گفت: هشتم مارس (پنجشنبه) اولین روز مذاکرات میان معاونان وزارت خارجه ترکیه و آمریکا درباره مسائل توافق شده در نشست قبلی میان رکس تیلرسون و مولود چاووش‌اوغلو، وزیران خارجه دو طرف، برگزار شد.

انتظار می‌رود این مذاکرات امروز جمعه نیز ادامه داشته باشد.

وی ادامه داد: این مذاکرات مقدماتی برای گفت‌وگو درباره عادی سازی روابط دو جانبه، مسئله سوریه و فتح‌الله گولن است.

ناوئرت در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا واشنگتن در این مذاکرات برای توقف عملیات ترکیه در عفرین فشار خواهد آورد، گفت: این مسئله تعجب برانگیز نیست زیرا یکی از موضوعات مورد گفت‌وگو است.

وی ادامه داد: نزدیک به 20 نفر از مقامات آمریکا به سرپرستی وس میشل، دستیار وزارت خارجه آمریکا در این مذاکرات حضور دارند.

همچنین صدات اونان نیز ریاست هیات ترکیه را بر عهده دارد.

بر اساس اعلام مقامات ترکیه اولین دستور کار این کمیته مسئله سوریه و درخواست ترکیه درباره پاکسازی منبج از یگان‌های مدافع خلق است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟